image Vendet që do mbesin sot pa rrymë dhe orari i ndërprerjeve
[wp-story id="814678"]

Sociale

Vendet që do mbesin sot pa rrymë dhe orari i ndërprerjeve

news image

Shkaku i punimeve në rrjet, disa vende do të mbesin edhe sot pa rrymë.

Më poshtë gjeni njoftimin e plotë të KEDS-it:

27.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Rr.Brigada Lagja e Re ZPRR 2017 (Kodi: 14000001301) prej ores 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV Ram Obranqa Kopallet  (Kodi: 14000001008) prej ores 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV Ujesjellesi I qytetit   (Kodi: 14000001010) prej ores 10:00-15:00

TS 10/0.4 kV Malesia Betonjerka   (Kodi: 14000001212) prej ores 10:00-15:00

Vendet: : Rr. Brigadat, rr. Rame Obranqa.

Arsyeja : Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE.

Prizren

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H07)do të ndërprehet:

NS 35/10kV Prizreni IV (H03) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 11:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Rrugët: 10 Kukësi (një pjesë), 11 Ismet Jashari (një pjesë), 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 413 Rugova, 414 Ymridin çengaj (një pjesë), 415 Bashkim Sukaj (një pjesë), 417 Xhevat Berisha, 419 Karavanet, 420 Mehmet Hasi (një pjesë), 421 8 Marsi,  422 Selajdin Berisha, 423 Toplica (një pjesë), 431 Turgut Ozal, 432 Liman Shala, 433 Elbasani, 437 Mbreti Pleurat, 438 Tirana, 441 Brigada 128, 468 Nehat Berisha, 474 Bashçarshia, 476 Martirët e Tusuzit, 478 Arsim Berisha, 8 William Walker (një pjesë), “KABASHI HOLDING”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, “PROEX”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, 10 Kukësi, 417 Xhevat Berisha, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë), 584 Bajram Curri (një pjesë), 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 231 Hoxhë Tahsini (një pjesë), 339 Ramadan Zaskoci, 364 Suzi çelebi, 379 Beteja e Koshares (një pjesë), 382 Azem Hajdari, 383 Kaçaniku, 396 Aleksandër Moisiu, 397 Bajram Kelmendi, 398 Sefedin Laçi, 399 Jul Variboba, 401 Beran Gashi, 12 Norë Kelmendi, 403 Betim Berisha, 405 Dukle, 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 410 Halim Spahiu, 412 Karl Topia, 413 Rugova (një pjesë), 407 Asret Poniku dhe 471 Alajdin Gjezari, 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 340 Mentor Krasniqi (një pjesë), 343 Lazër Lumnezi, 346 Pal Paluca, 347 Hyse Rexhepi, 349 Themistokli Gërmenji, 357 Pushkatarët, 358 Bujtinat, 359 Iljaz Kuka, 360 Adnan Krasniqi, 362 Papa Gjon Pali, 366 Anton çetta, 368 At Gjergj Fishta, 381 Indrit Cara – Kavaja, 382 Azem Hajdari, 384 Behari dhe Sheshi Shadërvani, 115 Joni, 117 Dzemail Bjedic, 118 Jani Vreto, 119 Azem Bejta, 122 Xhemil Fluku, 125 Mbreti Pirro, 126 Bajo Topulli, 127 Ibrahim Lutfiu, 128 Feriz susuri, 138 Besëlidhja, 383 Laçaniku, 4 Remzi Ademi, 5 De Rada, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë) dhe 8 William Walker (një pjesë) dhe Spitali Rajonal i Prizrenit dhe 4 konsumatorë komercial në rrugën 437 Mbreti Pleurat, Fat Group dhe Kfori Turk.

Arsyeja: me qellim te peforcimit te  daljes 35 kV  kyqjes se kabllit 35kV nga Prizreni 1 deri ne Prizreni IV

2.

TS 110/10kV Prizreni 3   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhupa (kodi: 31000026)  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet:. Fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja  Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni

Pejë:

1

TS 35/10kV Gurakoc   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobrusha (kodi: 50052001)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet:.. Fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran.

Arsyeja : Mirmbajtje preventive

2

TS 110/10kV Deqan  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Tahirsylaj (kodi: 53000008001)  nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet:Nje pjese e Isniqit.

Arsyeja : Permiresim rrjeti 0.4 kV në laxhe Osdautaj

Mitrovicë

1

TS 110/10(20) kV Skenderaj   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qirezi (kodi: 74000004)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Baks, Dashevc (një pjesë),Gllanasellë, Godanc, Godanc – Lagja: Berbatovci dhe Gërguri,  Gradicë, Gradicë – Lagja: Bardhi, Dervisholli, Fazliu, Muja, Selmani, Sukaj dhe Uka, Kozhicë, Krasaliq, Krasmirovc, Prelloc, Qirez, Polac – Lagaj: Gruda, Gucati, Hoti, Kabashi, Kerolli, Koca, Makolli, Myftari, Uka, Veliu, Xami dhe Koca si dhe Likoshani – Lagja: Avdulli, Gjeli, Hasani, Miftari, Neziri, Zukaj dhe Zymeri.

Arsyeja : Mirmbajtje preventive

Gjilan

1

TS 35/10 kV Kllokot   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kllokoti (kodi: 61065004)  nga ora 13:00 deri 14:30

Vendet: Fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojc dhe Remnik.

Arsyeja : Drejtimi I shtyllave betanit 9/1000.

2.

TS 110/10 kV Gjilani 5   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresalci (kodi: 63000010)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Bresalc, Gadish, Jabuq (një pjesë), Kishnapolë, Koretishtë, Livoç i Epërm (një pjesë), Mehir (një pjesë), Parallovë, Ponesh, Ponesh i Vogël, Sllakoc i Epërm, Sllakoc i Poshtëm Zhegoc i Epërm, Zhegoc i Ulët dhe Vërbicë e Zhegocit.

Arsyeja : Ndërrim i transformatorit TS 218 Bresalc – te shkolla, 160 kVA-> 250 kVA, si dhe ndërrimi i perquesve ne dalje 0.4 kV me kabell ABC 4×70 mm l=480m  dhe 6-7 shtylla 9/1000

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet në Stabiliment Dalja 10kV Jezerci

prej ores 10:00-14:00

Pa tension mbesin  këto nënstacione:

TS Jezerc – Kalanica         (Kodi:40042003057)

TS Jezerc – Verishta        (Kodi:40042003058)

TS Jezerc – Azemit           (Kodi:40042003059)

TS Mahalla Katunit          (Kodi:40042003060)

TS Jezerc – Ukëzmajli     (Kodi:40042003061)

TS Jezerc – Maqitev        (Kodi:40042003062)

TS-NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani)    (Kodi:40042003188)

TS Nerodime – Kulla (qeshmja)  (Kodi:40042003056)

TS-Nerodime (Lagjia Rekaj)          (Kodi:40042003191)

Vendet:Një pjesë e jezercit,Restaurant Ariu,Restaurant California,Villa Buna,Villa Marigo.

Arsyeja: ngritja e 4 shtyllave 12/1000 nen tension dhe bartja e rrjetit te pjeseshm sipas projektit Jezerc-Ferizaj.

29.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1

TS 35/10(20) kV Mazgit  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Plemetin (kodi: 15019003)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese) .

Arsyeja : Mirmbajtje preventive

Gjakovë

1

TS 35/10kV Malisheva   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet:. Rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë..

Arsyeja : Mirmbajtje preventive.

2.

TS 110/10kV Gjakova 2   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Elektromotori Deva (kodi: 81000003)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta (1 konsumatorë), Asim Vokshi (1 konsumatorë), Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize,  Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni,.

Arsyeja : Montimi I ndarsit te mbrendshem ne ts 24 lidhje unaze

Prizren

1.

TS 35/10kV Dragash  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet:. Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja : Revizion ne LP 10kV, ndrrimi/perforcim i shtyllave te demtuara

2.

TS 35/10kV Theranda  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Reshtani (kodi: 32000017)  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet:. Rrugët: 560 Brigada 123 (një pjesë), 561 Skënderbeu, 562 Milit Kryeziu, 563 Nëna Terezë (një pjesë), 570 Mulla Nura (një pjesë), 571 Garibaldi, 573 Kenan Halimi, 574 Zekë Bajraktari (një pjesë), 575 Xhavit Bajraktari (një pjesë), 597 Migjeni, Skenderbeu si dhe pjesë e Reshtanit dhe Therandës.

Arsyeja : Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni

Mitrovicë

1.

TS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Iber Lepenci (kodi: 70000012)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet:. Rrugët: Agim Çavdërbasha (njëpjesë), Blerim Durmishi (njëpjesë), Dëshmorët e Kombit (njëpjesë), Driton Veliu (njëpjesë), Hetem Voca (njëpjesë), Hoxhë Hasan Tasimi (njëpjesë), Nora Kelmendi (njëpjesë), Magjistralja e Adriatikut (njëpjesë), Fadil Franca, Gavaz Bajgora (njëpjesë), Qlirimi (njëpjesë),  Sylë Vokshi, Ulqinit (njëpjesë), Xheladin Kutllovci (njëpjesë) si dhe vendet: Shipol, Zhabarë, Zhabarë i Epërm, ZHabarë i Poshtëm dhe Lushtë.

Arsyeja : Kontrollimi shtimi vajit neper TS terhiqja perqusve  Ndrrimi kabllit TM Zhabar

Peja

1.

NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha ( Kodi: 51000008) prej ores 10:00-10:15 dhe 13:45-14:00.

Vendet: Fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagerme (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardanija 2.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave TM.

2.

NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Graboci ( Kodi: 51000008004) prej ores 10:00-14:00.

Vendet:Graboci.

Arsyeja: Ndrrimi i 2 shtyllave TM.

29.11.2021

Punime në projekte investive

Pejë

1

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Laxhëja Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Lagjëja Lataj Carrabreg

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

Prishtinë

1

NS 220/35/10(20)kV Podujeva   do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Sibovc Hekurudha (Kodi: 14000010020)nga ora 08:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV TS Sibovc Llapi   (Kodi: 14000010021)nga ora 08:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV TS Sibovc Zeka    (Kodi: 14000010022)nga ora 08:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV TS Sibovc i Epërm (Kodi: 14000010224)nga ora 08:00 deri 16:00

Vendet: Sibovc

Arsyeja: :  Shtrirja e kabllove te tensionit te ulet

30.11.2021

Punime në projekte investive

Pejë

1

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Laxhëja Lataj Carrabreg (kodi: 53000003019) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Lagjëja Lataj Carrabreg

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

 Prishtinë

1

NS 220/35/10(20)kV Podujeva   do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Sibovc Hekurudha (Kodi: 14000010020)nga ora 08:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV TS Sibovc Llapi   (Kodi: 14000010021)nga ora 08:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV TS Sibovc Zeka    (Kodi: 14000010022)nga ora 08:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV TS Sibovc i Epërm (Kodi: 14000010224)nga ora 08:00 deri 16:00

Vendet: Sibovc

Arsyeja: :  Shtrirja e kabllove te tensionit te ulet

30.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1

TS 35/10 kV Fushe Kosove   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fushe kosova 1 (kodi: 15018006)  nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët.

Arsyeja : Shkyqje e domosdoshme per shkak te punimeve ne projektin LP 10kV Fushkosova 1

2

TS 35/10 kV Fushe Kosove   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vragolia (kodi: 15018007)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS .

Arsyeja : Ndërrimi I shtyllave, ndërrimi I izolatorëve

Gjilan

1

TS 110/10 kV Gjilani 5   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresalci (kodi: 63000010)  nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Bresalc, Gadish, Jabuq (një pjesë), Kishnapolë, Koretishtë, Livoç i Epërm (një pjesë), Mehir (një pjesë), Parallovë, Ponesh, Ponesh i Vogël, Sllakoc i Epërm, Sllakoc i Poshtëm Zhegoc i Epërm, Zhegoc i Ulët dhe Vërbicë e Zhegocit.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

Prizren

1

TS 35/10 kV Zhuri   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gorozhup (kodi: 30035008)  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

2.

TS 110/10 kV Theranda   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shpenadia (kodi: 32000023)  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Fshatrat: Caparc, Novak, Serbica e Epërme, Shpenadi, Smaç, Trepetincë dhe Velezhë.

Arsyeja : Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni

Ferizaj

1

TS 110/35/10 kV Lipjan  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kraishta (kodi: 41000002)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja : Kontrollimi I TS-ve ,leshuesve katodik dhe pastrimi I trase,Shtrëngimi i përçuesve

Peja

1

TS 110/10 kV Klina  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jagoda (kodi: 520000105)  nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Budisallc, Jagodë, Krushevë e Madhe (një pjesë), Lutogllavë, Rudicë (një pjesë), Stupë dhe Trestenikë.

Arsyeja : Nderrimi I shtyllave ne T.M. ne fsh. Stup –Rudic

Mitrovice

1

TS 110/10 kV Vushtria 2   do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tregu I Blerte (kodi: 73000002)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: Adem Jashari, Alpet Shqiptare  (një pjesë), Avdyl Rama  (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, e Kosovës, e Tiranës  (një pjesë), e Maqedonisë  (një pjesë), Fahruk Beqiri, Isa Boletini  (një pjesë), Isa Mernica  (një pjesë), Ismajl Qemajli, Kadri Zeka, Kalaja, Lidhja e Lezhës  (një pjesë), Marin Barleti, Mehmet Konjuhi, Mic Sokoli, Nexhip e Ferat Draga, Pandeli Sotiri, Qamërisë  (një pjesë), Hamit Hyseni  (një pjesë), Isa Ahmeti  (një pjesë), Sheshi i Lirisë, Sylejman Vokshi  (një pjesë) dhe një pjesë e Vushtrisë.

Arsyeja : Mbushja e trafove me vaj- TS Shtepija e Mallrave  dhe  rregullimi  dhe pastrimi  u urave lidhese

30.11.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1

 TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hotel Grand (kodi: 19100013) prej ores 09:00-09:05 dhe  17:55-18:00

Vendet: Hoteli Grand

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM

2

 TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Fazli Grajqevci 1 (kodi: 19100013090) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Rexhep Luci, Hajdar Dushi

Arsyeja: Ndrrimin e transformatorit dhe kthines RMU (2+1)

3

 TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Fazli Grajqevci 2 (kodi: 19100013091) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Rexhep Luci, Hajdar Dushi

Arsyeja: Ndrrimin e transformatorit

/GazetaSinjali/