image Vende të lira në Policinë e Kosovës, kërkohen tre vozitës
[wp-story id="814678"]

Siguri

Vende të lira në Policinë e Kosovës, kërkohen tre vozitës

news image

Policia e Kosovës ka shpallur konkurs pune për tri vende të lira, raporton Gazeta Sinjali.

Sipas konkursit, bëhet fjalë për tri vende të lira në pozitën e vozitësit.

Konkursi është hapur nga data 03.11.2022 deri me 17.11.2022.

Për të parë detajet e konkursit bashkë me kriteret dhe përgjegjësitë, klikoni linkun në vazhdim: https://portalpune.com/jobs/9503281388-vozites-3

/GazetaSinjali/