image U nisën me biçikleta në Hagë, dy kosovarët takuan krerët e UÇK-së që po mbahen atje
[wp-story id="814678"]

Sociale

U nisën me biçikleta në Hagë, dy kosovarët takuan krerët e UÇK-së që po mbahen atje

news image

Me 31 gusht, Blerim Peja dhe Ibrahim Shabi, u nisën me biçikleta për në Hagë, që t’i vizitojnë ish krerët e UÇK-së, ku edhe pas rreth 20 ditësh ata arritën në atje.

Dy kosovarët kanë arritur që t’i takojnë krerët e UÇK-së që po mbahen në paraburgim në Hagë që nga nëntori i vitit 2020.

Gjatë gjithë kohës, dyshja ka pasur të veshur një jelek me emblemën e UÇK-së në kraharor dhe në anën tjetër një mbishkrim “Lironi çlirimtarët”, me fotografitë e gjithë atyre që po mbahen në paraburgim në Hagë.

/GazetaSinjali/