image Treni lëviz prapa për më shumë se 25 kilometra në Indi, gjithçka ndodhi kur në hekurudhë u shfaq një lopë
[wp-story id="814678"]

Botë

Treni lëviz prapa për më shumë se 25 kilometra në Indi, gjithçka ndodhi kur në hekurudhë u shfaq një lopë

news image

Një tren në Indi është prishur për shkak të frenimit të “fortë”, për të shmangur përplasjen e një lope, që në këtë vend konsiderohet si një kafshë e shenjtë.

Kështu shoferi në mënyrë të pakontrolluar filloi të lëviz prapa, duke udhëtuar mbi 25 kilometra.

Megjithatë treni u ndal në afërsi të një stacioni, derisa raportohet se nuk kanë pësuar ndonjë lëndim.

Shoferi dhe rojtari i hekurudhave janë suspenduar, kanë bërë të ditur nga kompania e hekurudhave indiane “North Eastern Railway”.

Prishja e trenit ka ndodhur në veri të Indisë, në hekurudhën New Delhi-Tanakpur. 

/GazetaSinjali/