COVID-19

Të infektuar

1052

Të shëruar

820

Të vdekur

30

Vendim/ Sportistët në Shqipëri marrin një lajm fantastik: Nuk do të paguajnë tatim në dy vitet e ardhshme

news image

Sportistët në Shqipëri kanë marrë një lajm tejet të mirë në këtë kohë pandemie.

Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik gjatë ditës së sotshme në Shqipëri miratoi ndryshimet në projektligjin, “Për një shtesë në ligjin nr. 8438, datë 28.12.1998, “Për tatimin mbi të ardhurat”, të ndryshuar, transmeton Gazeta Sinjali.

Kjo do të thotë që sportistët në Shqipëri nuk do të paguajnë tatim në dy vitet e ardhshme dhe do të marrin rroga të plota.

Federatat kishin kërkuar që kjo të bëhej për pesë vjet por kjo ishte refuzuar dhe ishte vendosur vetëm për dy vite./Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: