image Ujë Rugove prodhon 1 milion shishe për të rritur ndërgjegjësimin mbi Autizmin - Sinjali

Ujë Rugove prodhon 1 milion shishe për të rritur ndërgjegjësimin mbi Autizmin

news image

Ujë Rugove së bashku me Asociacionin Nacional të Autizmit në Kosovë – ANAK, kanë filluar fushatën për ndërgjegjësimin mbi autizmin duke prodhuar 1 milion shishe me etiketa të veçanta që do të shiten në të gjithë Kosovën gjatë muajit Prill.

Etiketat përmbajnë shumë ngjyra dhe një puzzle/enigmë, simbolin e ndërgjegjësimit për autizëm, dhe sloganin “Autizmi është një ngjyrë e jetës.”

Ujë Rugove inkurajon të gjithë qytetarët e Kosovës të informohen më shumë mbi autizmin dhe solidarizohen me komunitetin e personave me spektrin autistik.

Autizmi është një gjendje e zhvillimit që prek aftësitë sociale, komunikimin dhe sjelljen. Në këtë muaj ndërgjegjësimi, është e rëndësishme të ndajmë informacione dhe të promovojmë mbështetjen për personat me autizëm dhe familjet e tyre.

Ujë Rugove është përkushtuar për të rritur ndërgjegjësimin mbi autizmin dhe për të ndihmuar në shpërndarjen e një mesazhi pozitiv për bashkëjetesën dhe pranimin e ndryshimeve në shoqëri.

Autizmi është një ngjyrë e jetës – bashkohuni me ne në këtë udhëtim drejt një shoqërie më të ndërgjegjshme dhe më të përfshirë.

Ujë Rugove, e pifshi për shnet.