image Provoje edhe ti! Galla Kafe Turke - Sinjali

Provoje edhe ti! Galla Kafe Turke

news image

Caffe Group është kompani e themeluar dhe e regjistruar në Kosovë dhe bën përpunimin dhe distribuimin e disa brendeve të kafes cilësore. 

Galla Coffee përpunohet në fabrikën moderne për pjekjen dhe përpunimin e kafesë e cila ndodhet në Keqekollë pranë Prishtinës. Kjo fabrikë zotron një sipërfaqe prej 2 hektarësh dhe është e pajisur me aparaturë moderne.

Së fundi këtij impianti i është shtuar edhe aparatura për përpunimin e kafesë turke.

Kafeja ka vlerat të pazëvendësueshme shëndetësore. Kafeja ka mijëra minerale të ndryshme të cilat ndikojnë në përmirësimin e shëndetit tonë.

Kafeja turke është e pasur me antioksidantë për shkak të përqendrimit të saj. Në fakt, ka më shumë antioksidantë se shumica e frutave dhe perimeve.

Kafeja ka një aftësi të mahnitshme për të nxitur mendjen. Kafeja turke mund ta përforcojë atë edhe më gjatë.

Kafeja turke është e mbushur me kafeinë. Kimikati stimulon sistemin nervor për të djegur yndyrën e trupit. Për më tepër, përgatitë trupin për aktivitet fizikë intensiv duke rritur nivelet e adrenalinës. Thuhet se përmirëson performancën atletike me 11-12%.

Përpara se të shkoni në vrap ose të ndiqni klasën e palestrës, pini një filxhan kafe turke. Do të mbusheni me energji në një kohë të shkurtër.

Tanimë në pjesën e marketingut është bashkangjitur aktorja jonë e mirënjohur Fiona Gllavica, e cila do të jetë Brand Ambassador për Brendin tone Galla Coffee.