image A JENI GATI? PATOS PO VJEN ME NJË LOJË SHPËRBLYESE TË RE - Sinjali
[wp-story id="814678"]

A JENI GATI? PATOS PO VJEN ME NJË LOJË SHPËRBLYESE TË RE

news image

Diçka e re po vjen.

Patos si lider i shijes, vjen përsëri te ju për të iu befasuar përmes lojës së madhe shpërblyese.

Me pesë shije të ndryshme, Patos Chilli, Pizza, Classic Salty, Rolls, Baharath, kurrë s’dojmë me u ndalë.

Bëhu pjesë e lojës shpërblyese nga Patos me vendet më të mira në Kosovë.

Provo, Patos shijo dhe dhurata të shumta gëzo!

No description available.