image Specialja pranon edhe 84 viktima të tjera në rastin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Siguri

Specialja pranon edhe 84 viktima të tjera në rastin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

news image

Numri i përgjithshëm i viktimave pjesëmarrëse në këtë çështje gjyqësore ka shkuar në 137, raporton Gazeta Sinjali.

Trupi Gjykues i Dhomave të Specializuara nxori vendimin e pestë mbi pjesëmarrjen e viktimave në çështjen Thaçi dhe të tjerët.

Tetëdhjetë e katër parashtrues të kërkesave u pranuan si viktima pjesëmarrëse në proces gjyqësor, thuhet në njoftimin e Gjykatës Speciale.

Ata do të përfshihen në grupin ekzistues (i cili numëronte 53 viktima pjesëmarrëse) dhe do të përfaqësohen nga përfaqësuesi i njëjtë i viktimave.

Kjo e çon numrin total të viktimave pjesëmarrëse në 137 në këtë çështje.

Tetëdhjetë e gjashtë kërkesa u refuzuan në vendimin më të fundit.

Më shumë detaje nga ky vendim mund t’i shikoni në këtë lidhje.

/GazetaSinjali/