image Sot nuk do të mund të kaloni me vetura në këtë rrugë të Prishtinës

Kosovë

Komuna/ Sot nuk do të mund të kaloni me vetura në këtë rrugë të Prishtinës

news image

Komuna e Prishtinës i ka njoftuar qytetarët se sot është mbyllur për qarkullim të automjeteve rruga “Nazim Gafurri”. Sipas njoftimit të komunës, rruga është mbyllur për shkak të punimeve të asfaltimit.

Më tutje, bëhet e ditur se stacioni i fundit i linjës numë 4 të Trafikut Urban, sot do të jetë në rrugën e “UÇK” përballë ndërtesës së vjetër të Komunës.

Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi në profilin zyrtar të komunës në rrjetin social Facebook.

Falenderojmë qytetarët për mirëkuptim dhe i lusim që të planifkojnë qarkullimin e tyre bazuar në këtë informatë“, thuhet ndër të tjera në njoftim./Gazeta Sinjali/

https://www.facebook.com/komunaprishtine/posts/2906489266062944?__xts__[0]=68.ARByEsATLYGPJWBAyGA4ZqZP-Be5GkyCESKPczhWD0xCGsaNNHBAVq1fQQa1AKdA-J0-1EKRog3ne9vePSfliK45iaNYN-duVCKCDD-1_ZmyVUIFdUqgtid9zA0-LdELw4MHS2T7-UpXhICjvKIcWait1SCcn4SyxOddzgkGZxOE7RwDfS6kXVFnKS-zHNWL2BrAL1_8_qEmcIXFp8tDNm_j58B-ulwjebAf282OuwE2Qn27L8rXHFrXE4UmkqpDAh9F_Xg9iW-CWTDJkSQGSUCxRflDsVyDiIsoRaUWFiJHKLrI7RPnUqz5E-8dxxzcLlj1eVsT0WxJrOzctI4tCA&__tn__=-R