image Sot në Podujevë fillon shpërndarja e 500 pakove për familjet në nevojë
[wp-story id="814678"]

Kosovë

Sociale/ Sot në Podujevë fillon shpërndarja e 500 pakove për familjet në nevojë

news image

Shtabi Emergjent i Komunës së Podujevës ka apeluar te qytetarët që të respektohen vendimet dhe rekomandimet e bëra edhe më herët dhe në raste të tilla varrimet të bëhen vetëm nga rrethi i ngushtë familjar me qëllim të ruajtjes së shëndetit, si dhe të mos organizohen të pame.

Gjithashtu kërkohet nga qytetarët që, pavarësisht se jemi në muajin e shenjtë të Ramazanit, të shmangin shkuarjen në iftar dhe vizitat te të afërmit.

Në takim u bë e ditur se sot fillon shpërndarja e 500 pakove të para ushqimore për familjet në nevojë, si pasojë e gjendjes së krijuar nga pandemia COVID-19, të siguruara nga buxheti i Komunës së Podujevës./Gazeta Sinjali/

Apelohet te qytetarët të respektojnë rekomandimet për parandalimin e COVID-19Shtabi Emergjent i Komunës së Podujevës…

Posted by Komuna e Podujevës on Tuesday, April 28, 2020