image Si duket sot Pëllumb Hajdari, interpretuesi i këngës "Qingji" - Sinjali

COVID-19

Të infektuar

97.996

Të shëruar

82.064

Të vdekur

1.988

Si duket sot Pëllumb Hajdari, interpretuesi i këngës “Qingji”

news image

Pëllumb Hajdari është djali që ka rrëmbyer zemrën e shumë fëmijëve, me këndimin e këngëve më të njohura nga të gjithë.

Edhe pse këngët e tij janë realizuar shumë vjet më parë, ato ende dëgjohen nga fëmijët sot.

Kënga e tij më e njohur është “Qingji”, e cila është shumë e famshme në YouTube,

Kanë kaluar shumë vjet që nga realizimi i kësaj kënge dhe Hajdari ka ndryshuar shumë.

Më poshtë fotografia./Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: