image Shfaqen grafite të reja në Veri, bëhet thirrje për rezistencë: "Nuk ka dorëzim – Brigada e Veriut”

Politikë

Shfaqen grafite të reja në Veri, bëhet thirrje për rezistencë: “Nuk ka dorëzim – Brigada e Veriut”

news image

Sot në pjesën veriore të Mitrovicës janë vendosur grafite të reja nëpër sheshet kryesore.

Në grafite shkruhet “Nga data 21.11 është detyrë e të gjithëve të rezistojnë në çdo hap! Brigada Veri”.

“Nuk ka dorëzim – Brigada e Veriut”, “Këtu jemi”, “Është obligim i secilit të refuzojë”.

image 233

image 234
image 235
image 236

Në fund të gushtit ishin vendosur disa grafitë “Mos u shqetëso, këtu jemi – Brigada Veriore” dhe “NATO shko në shtëpi. Kjo është Serbi. Brigada e Veriut po rritet dita-ditës”.

Kujtojmë që   nga 21 nëntori të gjithë shoferët që vozisin me targa ilegale do të gjobiten me nga 150 euro.

/GazetaSinjali/