image Seks dhe dashuri në punë?

Këshilla

Seks dhe dashuri në punë?

news image

Flirtimi në zyrë është një fenomen real, sipas ekspertëve, 38% e punonjësve janë në një marrëdhënie me një koleg. Megjithatë, marrëdhëniet që dalin hapur janë të pakta, shumica e tyre kanë lindur dhe jetojnë të fshehur, në errësirë për gratë, burrat, kolegët dhe eprorët e tyre. Disa madje konsumohen brenda kompanisë, një qëndrimi jashtë orarit apo edhe thjesht një pushimi të shpejtë dreke.

Sepse diçka klikon

Të rriturit shpenzojnë rreth një të tretën e orëve të ditës në punë dhe gjasat për të vrapuar në dashuri është mjaft i lartë. Për më tepër, duhet të mendojmë se kur punojmë gjithmonë përpiqemi të japim më të mirën nga vetja, në të folur, në veshje, në kujdesin për personin tonë, në performancën e punës dhe gjithmonë të kujdesemi që të bëjmë mirë.

Seksi në zyrë ju bën më produktiv

Njerëzit që lidhen me kolegët i njohin më mirë ndjenjat e tyre dhe kjo prodhon më shumë energji dhe më shumë kapacitet pune. Ky efekt nxit edhe sjelljen më profesionale dhe eliminon mundësinë e krijimit të problemeve me shefin ose me kolegët e tjerë. Një studim italian ka dalë në përfundime të ngjashme: njerëzit, kryesisht femrat e dashuruara në punë, pretendojnë se janë më produktive në 65% të rasteve. Një në tre të anketuar thotë se i tejkalon mirë orët e bashkimit, vetëm për të qenë pranë partnerit, dhe një në dy rrëfen se shkojnë në punë me më shumë dëshirë, shkruan revista psikologjia.

Nga eksitimi në siklet

Puthje të fshehura nga sytë kureshtarë, përkëdhelje të shpejta në tavolinë dhe një pushim dreke në motelin pas zyrës. Të gjitha këto janë situata që rrisin pasionin dhe momentet e eksitimit . Gjithmonë e ke ndjesinë e shkeljes së ndalesave, edhe nëse nuk ka asgjë të paligjshme! Megjithatë, gjërat ndërlikohen shumë kur historia përfundon. Tashmë  nuk është e lehtë të kapërcesh një ndarje, do të jetë edhe më e vështirë nëse ish-partnerin tënd e gjen çdo ditë në zyrë. Sidomos nëse ai shfaqet me arritjet e reja.

/GazetaSinjali/