image Reciprociteti për targat, kaq stikersa janë lëshuar nga Ministria e Punëve të Brendshme - Sinjali

Reciprociteti për targat, kaq stikersa janë lëshuar nga Ministria e Punëve të Brendshme

news image

Ministria e Punëve të Brendshme ka lëshuar 58 mijë e 27 stikersa për targa deri tani.

Këta stikersa i vendosen automjeteve që hyjnë nga Serbia në Kosovë. Kjo pas marrëveshjes mes Kosovës e Serbisë të nënshkruar në Bruksel.

Ministria e Punëve të Brendshme, respektivisht Agjencia për Regjistrim Civil dhe Pikat e Kalimit Kufitar në mbarë territorin e Republikës së Kosovës, kanë administruar gjithsej 58.027 stikersa për targa”, thuhet në njoftim. 

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: