image Punimet në rrjet, KEDS-i tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës - Sinjali

Punimet në rrjet, KEDS-i tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës

news image

KEDS-i ka bërë të ditur se më 23 shkurt do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Ndërprerja e rrymës do të bëhet për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet.

KEDS-i ka njoftuar se punimet do të kryhen nga palët e treta, ndërsa më poshtë gjeni edhe kohën e ndërprerjes së rrymës në datën e lartëcekur.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

1.

NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pokleku i Ri (Kodi:16100007) prej 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Poklek i ri, Korretica e ulet, Korretica e eperme,Komorani nje pjese bizneset,

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE.

Gjakovë

1.

NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV 18 Nëntori(Kodi: 82081004) prej 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Konsumatorë komercial në fshatin Xërxe (përfshirë edhe 4 konsumatorë – amvisri në Xërxe).

Arsyeja: Zevendesimi i shtylles ekzistuese ne shtylle te re te betonit 12/1600, sipas PEE.

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Doganaj (Kodi: 40042004) prej 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok dhe një pjesë e rrugëve Naim Beka dhe Ilirias.

Arsyeja: zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas ZT.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin