image Punimet në rrjet, KEDS-i tregon cilat zona do të mbesin pa rrymë

Sociale

Punimet në rrjet, KEDS-i tregon cilat zona do të mbesin pa rrymë

news image

KEDS-i ka bërë të ditur se gjatë dy ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të ndodh për shkak të punimeve në rrjet.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë:

27.04.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta (kodi 41000002) prej orës 10:00 deri ëe ora 15:00

Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqani, Kraishta, Bujani, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve i izolatorëve.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (kodi 50052001) prej orës 10:00-10:30 dhe nga ora 15:30-16:00

Vendet: fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Staradran Mavraj (kodi 50052001011) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Staradran-Mavraj.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hekurudhat e Kosovës (kodi 15018013) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Hekurudhat e Kosovës, Fushë- Kosovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e ushqimit të kafshëve (kodi 15018011) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Fabrika e ushqimit te kafshëve.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mulliri (kodi 10012012) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Mulliri Fushë-Kosovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujësjellësi (kodi 10012009) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Batllava-Kuzmin.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.23 Luboteni-Rambuje (kodi 12000016) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Parku, Lagjja e Muhaxherëve, Pompat (parku).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.26 Ramiz Sadiku (kodi 12000018) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Objekti Ramiz Sadiku.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kulla Rilindja (kodi 12000036) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Pallati i Rilindjes.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Korisha (kodi 31000010) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrushtë-Gorozhupë (kodi 30035008) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Gorozhubi, Mile, Plane dhe një pjesë e Zhurit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

28.04.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Lagjja e Spitalit 5 (Kodi: 19000078102) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: TS Lagjja e Spitalit 5.

Arsyeja: Kyçjet shtëpiake në panelet e tensionit të ulët.

2

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV ART CONSTRUCTION (Kodi: 19000078253) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Objekti Faton Sinani “ART CONSTRUCTION”.

Arsyeja: Kyqjet shtëpiake në panelet e tensionit të ulët.

3

Nga TS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Breznicë-Ahmetaj (Kodi: 15019009104) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Ahmetaj.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos së tensionit të ulët nëpër trasenë ekzistuese.

4.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenasi 1 (Kodi: 16100001) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Te Soliterat, Posta, Te Shtëpia e Shëndetit, Muratori 2000, Kullla com dhe Shtëpiza 2 (Rukolli).

Arsyeja: Për realizimin e lidhjes unazore të projektit Drenasi 1,2,3.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (kodi 74000001) prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, ndarësit dhe ormanit të tensionit të ulët dhe energjizimi i rrjetit të ri.

28.04.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/20kV Prishtina I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja Fushë-Kosovë nr-8 (kodi: 10012181) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Euromedi, EDONI COM Fadil Ajvazi, Bedri Prishtina Apollonia, NNT “Model Sllovenia” 1-Afrim Tafa, “Al Trade Center” shpk Sokol Gashani, Raif Preniqi dhe Musa Gashi, Lesna, AGANI, Emajliku, Shtypshkronja Dinori, Istret Krasniqi, Petrit Deshishku, Intrerex, Baci Company, Univerziteti AAB, Stacioni i Veterinarisë, Intercoop group, Fabrika e xhamit, Mentror Krasniqi, Ceku, Herta Comerc, N.P.P Arditi, Mihajl Grameno, TSB e Depos, Albi com, Nexhmedin Bajrami dhe Al Trade Center.

Arsyeja: Për energjizimin e kthinës hyrëse – dalëse, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen në stabiliment te Fati im trafostacionet prej orës 14:00 deri në ora 16:00.

NS 10/0.4kV Ll. Sellë 3 (Kodi: 19000035121)

NS 10/0.4kV Ll. Sellë 1 (Kodi: 19000035123)

NS 10/0.4kV Ll. Sellëo 2(Kodi: 19000035122)

NS 10/0.4kV Kamp shtepiza- Petrit Deqani (Kodi: 19000035011)

NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed preoc (Kodi: 19000035013)

NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Clirimi) (Kodi: 19000035016)

NS 10/0.4kV Banesa private te shkolla L.P. (Kodi:19000035020)

NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)(Kodi:19000035097)

NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)

NS 10/0.4kV JEHONA Ts Priv. (Kodi: 19000035100)

NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)

NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)

NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi:19000035247)

NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)

NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)

NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”(Kodi:\19000035156)

NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)

NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)

NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk (Kodi:19000035237)

NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani) (Kodi:19000035039)

NS 10/0.4kV Furra Kobake (Kodi:19000035042)

NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci(Kodi:19000035044)

NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)

NS 10/0.4kV Naser Mustafa-objekti banesor (Kodi:19000035047)

NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)

NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)

NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (obj. Elipsa) (Kodi:19000035012)

NS 10/0.4kV Internation health centar (spitali turk) (Kodi:19000035043)

NS 10/0.4kV Betoniera-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)

NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA(Kodi:19000035104)

NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:\19000035108)

NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv- Llaple- Sellë (Kodi:19000035109)

NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi:19000035113)

NS 10/0.4kVLl. Sello 4 (Kodi:19000035120)

NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)

NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)

NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)

NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri “Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)

NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)

NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)

NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)

NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli “VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)

NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)

NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)

NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:\19000035249)

NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)Vendet: Llapna-Sella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë Ferizaj.

Arsyeja: Punimet duhet të kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

3.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV EBC Company (kodi: 10000001010) prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Vendet: EBC Company.

Arsyeja: Punimet duhet te kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

/GazetaSinjali/