image Punime të domosdoshme në sistem/ Këto vende do të mbesin pa rrymë sot - Sinjali

Punime të domosdoshme në sistem/ Këto vende do të mbesin pa rrymë sot

news image

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë (KEDS), ka bërë të ditur se sot do të ketë punime të domosdoshme në rrjet.

Si pasojë e punimeve do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

21.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

TS 35/10(20) kV Artan do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Kolonija e Vjetër (Kodi: 60024001) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: fshatrat: Jasanovik, Kllobukar (një pjesë), Koloni, Koloni e Vjetër, Koloni e Re, Plavica (një pjesë) dhe Tullar (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 110/10(20) kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000001) nga ora 10:00 – 14:00.

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiçë, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë dhe Sotllar).

Arsyeja: Degëzimi Kranidell-A shtylla e thyer, vendosja e 2 shtyllave të drurit 12 m.

Gjakovë

1.

NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi: 81000004) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve në segmentin Rugovë.

Prishtinë

1.

TS 35/10(20) kV Koliq do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Grashtic-Radashec (Kodi: 14016001) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 110/35/10(20) kV Palaj do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 18024001) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovc, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

TS 35/10(20) kV Batllava do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Orllani (Kodi: 14015002) nga ora 10:00 – 14:00.

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Revizion i daljes.

Prizren

1.

Nga TS 110/10(20)kV Theranda do të ndërpritet:

NS 10/0.4kV Stabilimenti Sllapuzhan, këto TS do të mbesin pa tension:

TS.10/04 kV Sllapuzhani I (kodi: 32000007003) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Sllapuzhani II (kodi: 32000007004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Bllaca VI lagjja Sukaj (kodi: 32000007005) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Peqani (kodi: 32000007006) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Duhla Kraishtë (kodi: 32000007007) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Duhla, B.Qatani (kodi: 32000007008) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Duhël, Lagjje Sopaj (kodi: 32000007009) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Duhël restorant Giri (kodi: 32000007010) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Bllaca V Bajraktare (kodi: 32000007011) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Bllaca I shkolla (kodi: 32000007012) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Bllaca II Zekollët- Elezaj (kodi: 32000007013) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Bllaca III Kroni blindë (kodi: 32000007014) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Bllaca II Lumaj (kodi: 32000007015) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Kyqykët Bllacë (kodi: 32000007031) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Bllacë (kodi: 32000007032) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Zekollet-Bllacë (kodi: 32000007033) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV N.T.P.Kroni Bllacë (kodi: 32000007034) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV TS Beco (kodi: 32000007035) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Lagjja Hoxaj- Bllacë (kodi: 32000007036) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Gurthyes DESTANI (kodi: 32000007037) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Duhël (kodi: 32000007040) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Dulël- Lagjja te xhamia (kodi: 32000007041) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Duhël-lagjja Rafshi (kodi: 32000007042) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS.10/04 kV Bllacë (kodi: 32000007045) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Duhël, Bllacë, Gyrthyesi, Lagjet Lumaj, Sopaj, Qatani, Zekollët dhe Kyçykët.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

2.

TS 110/35/10(20) kV Prizren 1 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bodrumi (Kodi: 30000014) nga ora 10:00 – 14:00.

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, dhe Zymi.

Arsyeja: Ndërrimi izolatorëve dhe përforcimi i përçuesve nëpër fusha.

3.

Nga TS 35/10 KV Dragash do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Restelica (Kodi: 30036002) nga ora 09:00 – 16:00.

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

TS 35/10(20) kV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Maksiti (Kodi: 41046006) nga ora 09:00 – 12:00.

Vendet: rrugët: Ramadan Kumanova (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), Parku Teknologjik (2 konsumatorë komercial dhe Shtime (2 konsumatorë komercial).

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve, ndërrimi i shkarkuesve të mbitensionit dhe rregullimi i kokave kabllovike.

2.

TS 35/10(20) kV Shterpca do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Gotovusha (Kodi: 40044005) nga ora 10:00 – 14:00.

Vendet: Një pjesë e Shtërpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj dhe Brod.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Kraishta (Kodi: 41000002) nga ora 10:00 – 14:00.

Vendet: Rufci I Ri, Rufci I Vjetër, Hallaqi I Vogël, Hallaqi I Madh, Ribar i Vogel, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishta, Bujani, Bregu I Zi, Godanci I Epërm dhe Varigoci Kraishta.

Arsyeja: Punë e planifikuar, energjizimi i TS-10/0.4kV kodi 41000002062 me rrjetin e ri sipas projektit Godan Shtime.

4.

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Halilaqi (Kodi: 41048003) nga ora 09:00 – 11:00.

Vendet: Harilaqi, Treshnjevka dhe konsumatorët komercial të kësaj dalje 10kV.

Arsyeja: Bartja e përçuesve në shtyllat e tensionit të mesëm.

5.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Betonit (Kodi: 40041002) nga ora 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.

Arsyeja: Punimi i lidhseve kabllovike të tensionit të mesëm.

6.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fabrika e Gypave (Kodi: 40041010) nga ora 09:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Fabrika e gypave.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve kabllovike të tensionit të mesëm.

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërpritet:

NS 10/0.4kV Stabilimenti Junik nga ora 11:00 deri në ora 14:00,

Pa tension do të mbesin TS 10/0.4kV me kod: (53000007017, 018,019, 020, 021,022 ,023,024 ,025, 026,027,028,029,030,031,039, 040,041,045, 046,047, 050, 052, 053, 056, 057, 058, 059,)

Vendet: Junik, Prilep, lagjet në Junik, Gjocaj.

Arsyeja: Kontrollimi i rrjeti dhe bartja e përçuesve nga shtylla e dëmtuara në të rejat- lagjja Gacaferi.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007) nga ora 10:00 – 15:30.

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Dobërdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja: Ndarja e daljes 10 kV nga stabilimenti në dy degëzime.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) nga ora 10:00 – 14:00.

Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Kontrollimi i linjës, pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve./GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin