image Punime në sistem/ Këto vende nesër do të mbesin pa rrymë - Sinjali

Punime në sistem/ Këto vende nesër do të mbesin pa rrymë

news image

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë (KEDS), ka bërë të ditur se nesër do të ketë punime të domosdoshme në rrjet.

Si pasojë e këtyre punimeve, KEDS ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokacione.

Njoftimi i KEDS:

 Ferizaj

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçkes (kodi 40042002) prej orës 10:00  deri në ora 15:00.

Vendet: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve,  riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet, dhe ndërrimi i konzollave.

Prizren

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (kodi 30036002) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve,  riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet, dhe ndërrimi i konzollave.

Pejë

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha (kodi 51000008) prej orës 11:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellc i Ulët, Raushiq xhamia, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera  dhe shtrëngim i rrjetit.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani (kodi 51000005) prej orës 09:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Ramun, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (kodi 50052001) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

08.10.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashinca (kodi: 41046001) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja: Energjizimi i  TS Pishina.

09.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Rr.Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni. /GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: