image Punime në sistem/ KEDS njofton se në cilat vende do të ketë ndërprerje të rrymës - Sinjali

Punime në sistem/ KEDS njofton se në cilat vende do të ketë ndërprerje të rrymës

news image

KEDS ka njoftuar se nesër do të kryhen punime në sistemin elektrik dhe për shkak të këtyre punimeve do të ketë ndërprerje të rrymës në disa vende.

Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë:

1.

Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovci (kodi: 10013012) prej orës 10:30  deri në ora 11:30

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lluzhani (kodi: 10013011) prej orës 11:30  deri në ora 12:30

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Verbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK në Vranidoll.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mikro VI (kodi: 19100010) prej orës 10:00  deri në ora 11:00

Vendet: Lagjja Ulpiana- një pjesë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania Bll. IX (kodi: 19100011) prej orës 11:00  deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: Idriz Gjilani-pjesërisht, Lekë Dukagjini-pjesërisht dhe banesat e vjetra përballë Parkut në Dardani në rrugën Iljaz Kodra dhe banesat e gjelbëra në Dardani-Kurriz.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hoteli Grand (kodi: 19100013) prej orës 12:00  deri në ora 13:00

Vendet: Hoteli Grand.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV PTK – Dispeçingu (kodi 19100014) prej orës 13:00  deri në ora 14:00

Vendet: Ndërtesa e KEDS dhe ndërtesa e PTK-së.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7.

Nga TS 110/10[kV] Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Termokosi (kodi: 19100052) prej orës 14:00  deri në ora 15:00

Vendet: Termokosi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

8.

Nga TS 35/10[kV] Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Albana (kodi: 15018008) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatina e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

Punime në projekte investive

1.

NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Arberia 2  (kodi: 12000012) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet:  Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave 20 kV.

3.

NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10  kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 08:00 deri në ora 15:00

Vendet:  Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraça 1, Sekiraça 2, Sekiraça 3, Kunushefc 1 dhe 2, Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit të transformatorit.

4.

NS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10  kV Batllava (kodi: 14015001) prej orës 08:00-09:00 dhe 14:00-17:00

Vendet:  Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit dhe zhvendosja e shtyllës.

5.

Në NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa furnizim nga ora 08:00 deri në 20:00 kohe pas kohe, sipas nevojës:

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 3              (Kodi:11000014068)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 3              (Kodi:11000014115)

NS 10/04kV Maksutaj Privat        (Kodi:11000014175)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 2              (Kodi:11000014118)

NS 10/04kV         (Kodi:11000014067)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 4/2         (Kodi:11000014131)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 4/1         (Kodi:11000014069)

NS 10/04kV Bregu Diellit 2 trafo 1              (Kodi:11000014119)

NS 10/04kV         (Kodi:11000014066)

NS 10/04kV Bregu i Diellit 2 trafo 5            (Kodi:11000014116)

NS 10/04kV Prona union               (Kodi:11000014209)

NS 10/04kV         (Kodi:11000014XXX)

Ilaz Milazim Qollaku “TAU-GEN ENGINEERING” SH.P.KNS 10/04kV            (Kodi:11000014267)

NS 10/04kV Rrustem Rukolli N.N.”R&Rukolli”Sh.p.k.        (Kodi:11000014263)

Vendet: Një  pjesë e Matit 1.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

6.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV si vijon nga ora 08:00 deri në orën 20:00  kohe pas kohe, sipas nevojës:

NS 10/04kV SIZMIR sh.p.k”Kushtrim Shala            (Kodi:19000026230)

NS 10/04kV Sadat Pllashniku”B&S Group”shpk” (Kodi:19000026252)

NS 10/04kV J.Morina, H.kadriu-Princesha Group               (Kodi:19000026176)

NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 5      (Kodi:19000026102)

NS 10/04kV Naim Guri   (Kodi:19000026201)

NS 10/04kV rt Construction-Faton Sinani               (Kodi:19000026215)

NS 10/04kV Faton Sinani “ART CONSTRUCTION” LLC (OB “04”-Llam           (Kodi:19000026253)

NS 10/04kV privat  Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K,   (Kodi:19000026243)

NS 10/04kV Arben Jetullahu”ARSEKO”Sh.P.K      (Kodi:19000038257)

NS 10/04kV Lagja e Spitalit 4/2   (Kodi:19000038013)

Vendet: Një pjesë e Matit 1, Lagjja e Spitali-t një pjesë.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

LP 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotovë, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Punime në projekte investive

1.

NS 110/10kV Deçan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Deçani   (kodi: 53000003) prej ores 09:00-09:30 deri në ora 16:30-17:00

Vendet: rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Qamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe UÇK (një pjesë); Fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë).

Arsyeja: Manipulim me ndarës.

2.

NS 110/10kV Deçan do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Lagjja Lataj-Carabreg   (kodi: 53000003019) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: rr. Dëshmorët e Kombit (një pjesë).

Arsyeja: Bartja e kabllove në trafon ekzistuese mobile.

Prizren

Punime nga palët e treta

1.

NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Arbana  (kodi:30000001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet:  rrugët: 439 Besim Shala, 440 Dervish Salihu, 443 Brigada 126 (një pjesë), 444 Afrim Stajku (një pjesë), 445 Zef Skiroi, 446 Agim Bajrami (një pjesë), 447 Ajahidet, 448 Enver Buçaj (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 453 Justiniani, 454 Katarina Josipi, 455 Mbreti Longar, 456 Mehmet Çunaj (një pjesë), 461 Gonxhe Bojaxhiu, 462 Qenë Qenaj, 463 Marko Boçari (një pjesë), 466 Zef Jubani, 479 Hajdar Shala, 61 Dedë Gjon Luli (një pjesë), 63 Gani Bajrami (një pjesë), 64 Gani Saramati (një pjesë), 66 Fadil Ferati (një pjesë), 68 Heshim Gashi (një pjesë), 70 Jusuf Balaj, 74 Muharrem Hoxha, Ferizajt (një pjesë) dhe Jeta e re (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i  TS20(10)04 kV sipas pëlqimit elektro-energjetik për (konsumatorin Rifat Selim Kalimashi)

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku Bizneset  (Kodi:40041005)  prej orës 10:30  deri në ora 12:00

Vendet: Trim, Bablaku, Mirashi, Cërnillë, Murakovë dhe bizneset.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit të ri TR2.

2.

TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betoni  (Kodi:40041002)  prej orës 12:00  deri ne ora 13:30

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi; fshatrat: Bublicë, Dramjak, Kosinë, Llojzë, Lloshkobare, Saraishtë dhe Slivovë.

Arsyeja: Instalimi i transformatorit të ri TR2.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci  do të ndërprehet:

LP 10kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Spitali-J02 (kodi: 82082003) prej orës 12:00  deri në ora 13:00

Vendet: Spitali i Qyteti dhe rr.608 Hamdi Berisha.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i mbrojtjes rele në daljen 10kV J02 Spitali. /GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: