image Punime në sistem/KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë nesër
[wp-story id="814678"]

Sociale

Punime në sistem/KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë nesër

news image

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë ka bërë të ditur se nesër do të kryhen punime në sistemin energjetik dhe si pasojë e kësaj disa vende do të mbesin pa energji elektrike, shkruan Gazeta Sinjali.

Ky është orari dhe rajonet ku do të ketë ndërprerje:

Prishtinë

1.

TS Prishtina 1 35/20 [kV] do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja Fushë-Kosovë. nr. 8  (kodi: 10012181)  nga ora 11:00 deri 12:00.

Vendet: Pjesa e majtë e objekteve – shtëpive (Lesna  e deri te Euromedi, shkolla fillore Mihail Grameno si dhe 2 objektet banesore, Cima shpk dhe një banësë në rr. Enver Maloku, banesat Apollonia, Baumarket si dhe pjesa pas Petrol Kompanisë, një pjesë e rr. Dardania.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS Prishtina 1 35/20 [kV]] do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja F.K. nr. 10 (kodi: 10012182)  nga ora 12:00 deri 13:00

Vendet: banesat e Semitronix, 2 Pompa të benzinës, banesa në rr. Hamdi Grajqevci, banesa në rr. Hysen Xhakolli, banesat e Tregtisë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS Prishtina 1 35/20 [kV] do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja F.K. nr. 12 (kodi: 10012183)  nga ora 13:00 deri 14:00

Vendet: Pjesa e rrugës nga selia e Ipko, Jysk, pjesë e rr. Nëna Terezë dhe një pjesë e rr. Dardania.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

LP 10kV Fidanishtja – Prelluzha (kodi: 18024003)  nga ora 09:30 deri 10:30.

Vendet: Fidanishta, Fidanishtë Kastriot, Hashanët, Elektro monti, Palaj, Stanovci i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

5.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

LP 10kV Vasilevë (Kodi: 16100006 )  nga ora 10:00 deri 14:00.

Vendet: Poklek dhe Vasilevë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave, izolatorëve  VHD 20 dhe tërheqja e përçuesve në degëzimin e Vasilevës.

Prizren

1.

TS 110/10(20)kV Theranda do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV stabilimenti shpërndarës në Mushtisht nga ora 09:00 deri 16:00TS 0.4kV Vraniqi I me kod: 32000002014

TS 0.4kV Kooperimi Mushtisht me kod:32000002018

TS 0.4kV Dvoran me kod:32000002019

TS 0.4kV Popolan I me kod:32000002020

TS 0.4kV Vraniqi IV me kod:32000002022

TS 0.4kV Pishina Mushtisht me kod:32000002024

TS 0.4kV Osmani Mushtisht me kod: 32000002026

TS 0.4kV Delloc me kod:32000002027

TS 0.4kV Maqiteva I me kod:32000002028

TS 0.4kV Maqiteva II me kod:32000002029

TS 0.4kV Privat  Mushtisht (te ura e Delovcit) me kod: 32000002039

TS 0.4kV Vraniqi te Xhamia me kod: 32000002055

Vendet: Dvoran, Popolan, Maqitevë dhe Delovc.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë në degëzimin Dvoran – Maqitevë.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

LP 10kV Jezerci (kodi: 40042003) nga ora 10:00 deri 15:00.

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS35/10(20)kV Shtime do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabilimenti në Caralevë  nga ora 09:00 deri 16:00TS 0.4kV Mermeri Comerc me kod: 41046004051.

TS 0.4kV TS ranca me kod: 41046004052

TS 0.4kV TS Topilla 1me kod: 41046004053

TS 0.4kV TS topilla 2 me kod: 41046004054

TS 0.4kV TS Topilla 3 me kod: 41046004055

TS 0.4kV TS Llanishti me kod: 41046004057

TS 0.4kV TS Devetaku me kod: 41046004056

TS 0.4kV TS Bagerime kod: 41046004110

TS 0.4kV TS Reshanët Graiqevc me kod: 41046004093

Vendet: Grejqevc, Ranc,Topillë, Llanishtë, Devetak dhe Reshan.

Arsyeja:  Pastrimi i  linjës 10 kV nga vegjetacioni.

Pejë

 1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  degëzimi i Sferkes nga ora 11:00 deri 14:00TS 0.4kV Zahaqë G.Rama me kod: 51000005001

TS 0.4kV  – Zahaq Ukë Atashi me kod: 51000005002

TS 0.4kV –Llabjan- Kelmendët me kod: 51000005003

TS 0.4kV  Dukagjin Peja  me kod: 51000005004

TS 0.4kV  Hysen Gashi  me kod: 51000005005

TS 0.4kV Kushtrim Nitaj me kod: 51000005006

TS 0.4kV ”Eling”-Pantelat Solare  me kod: 51000005007

TS 0.4kV Sferkë e thatë 2 me kod: 51000005009

TS 0.4kV Svërkë e thatë 1 me kod: 51000005010

TS 0.4kV Deponia me kod: 51000005011

TS 0.4kV Tërstenik 2  me kod: 51000005044

TS 0.4kV Lutogllava 5 me kod: 51000005045

TS 0.4kV Lutogllava 4 me kod: 51000005046

TS 0.4kV Lutogllava 1 me kod: 51000005047

TS 0.4kV Lutogllava 3 me kod: 51000005048

TS 0.4kV Lutogllava 2 me kod: 51000005049

TS 0.4kV Vranina Llabjani  me kod: 51000005050

TS0.4kV Zenel Kelmendi me kod: 51000005051

TS 0.4kV  Jusuf Dresha me kod: 51000005052

Vendet: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviçica, Kërstovci, Leshani, Klinqina, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave të tensionit të mesëm, degëzimi i Sferkës së Thatë.

2.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

LP 10kV Juniku (Kodi: 53000007 )  nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja: Kontrollim i rrjetit dhe bartja përçuesve nga shtylla e dëmtuar në të renë – lagjja Gacaferi.

Gjilan

1.

TS 35/10kV Lladovë do të ndërprehet:

LP 10kV Zhegra (kodi: 61066006 ) nga ora 13:00 deri 14:00.

Vendet: Zhegër, Lladovë, Llashticë (një pjesë), Shurdhan, Pidiq, Selishtë, Çeliku, Haxhitë, Isufaj, Terziaj dhe  Demirët.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

Punime në projekte investive

Prishtinë

 1.

Në  TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

Trafostacionet e poshtëshënuar do të ndërprehen sipas nevojës, kohë pas kohe.

LP 10/04kV Nr. 39 Velania nga ora 09:00 deri 21:00TS 0.4kV Norbert Jorkli 1 (kulla) me (kod: 11000018089)

TS 0.4kV Norbert Jorkli 1 (kulla) me (kod: 11000018107)

TS 0.4kV Nexhmedin Haliti “Cakolli Group”Sh.P.K me (kod: 11000018123)

LP 10/04kV  nr.5  Kodra e Diellit 3 nga ora 09:00 deri 21:00TS 0.4kV Banesat e Zariqve1(Banesate komunes)me (kod: 11000020135)

LP 10/04kV  Nr.37 Stabilimentet shpërndarëse nga ora 09:00 deri 21:00TS 0.4kV Lagja e spitalit 2 me (kod: 11000016099)

TS 0.4kV Lagja e spitalit2/2(Ahmet Haxhia) me (kod: 11000016170)

TS 0.4kV Qazim Asllani”VLLEZERIT ASLLANI”SH.P.K” me (kod: 11000016251)

TS 0.4kV Lagja spitalit 7(Banesat Avni Gjakova) me (kod: 11000016103)

TS 0.4kV Gafurr Ibrahimi NT”ZOGU” me (kod: 11000016259)

TS 0.4kV Qazim Asllani”VLLEZERIT ASLLANI”SH.P.K” 2 me (kod: 1100001262)

TS 0.4kV Lagja e spitalit 8 me (kod: 11000016121)

TS 0.4kV Hendikos me (kod: 11000016105)

TS 0.4kV FARMEDI-EULEXI me (kod: 11000016159)

TS 0.4kV “Agullimi-A”shpk Zeqir Mehmet Haxhija me (kod: 11000016241)

LP 10/04kV  Nr. 36 Hidrofori nga ora 09:00 deri 21:00TS 0.4kV Hidrofori me (kod: 11000015070)

TS 0.4kV Hidrofori me (kod: 11000015112)

TS 0.4kV Dukagjini 6 me (kod: 11000015072)

TS 0.4kV Dukagjini 5 me (kod: 11000015142)

LP 10/04kV  Nr. 38 Bregu i Diellit I nga ora 09:00 deri 21:00TS 0.4kVBregu I Diellit I trafoja 1 me (kod: 11000017077)

TS 0.4kV Ngrohtorja me (kod: 11000017100)

TS 0.4kV Bregu I Diellit I trafoja 2 me (kod: 11000017078)

TS 0.4kV Bregu i Diellit I trafoja 5 me (kod: 11000017110)

TS 0.4kV Bregu i Diellit I trafoja 3 me (kod: 11000017079)

LP 10/04kV  Nr. 40  Lagjja e Spitalit nga ora 09:00 deri 21:00TS 0.4kV Menza 2 me (kod: 11000019096)

TS 0.4kV Banesat e Univerzitetit me (kod: 11000019097)

TS 0.4kV Arkivi me (kod:11000019095)

LP 10/04kV  Fuad  Pashë Dibra(nr.10) nga ora 09:00 deri 21:00TS 0.4kV Dukagjini 4 me (kod: 19100007024)

TS 0.4kV Dukagjini 7me (kod: 19100007025)

TS 0.4kV Dukagjini 8 (B.P Afrim Haxhikadrija)  me (kod: 19100007073)

Vendet: Një pjesë e Bregut të Diellit.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

2.

Në  TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

LP 10kV nr.39 Velania me (kod: 11000018) nga ora 07:30 deri 09:30

Vendet: Lagjja Velania.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja./GazetaSinjali/