image Punime në sistem/ KEDS njofton se cilat vende do të mbesin nesër pa rrymë - Sinjali

Punime në sistem/ KEDS njofton se cilat vende do të mbesin nesër pa rrymë

news image

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë (KEDS), ka njoftuar se nesër do të ketë punime të domosdoshme në rrjet.

Këto punime parashihen si të domosdoshme për siguri të sistemit, shkruan Gazeta Sinjali.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

12.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.35 Kodra e Diellit 2 (kodi 11000014) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Kodra e Diellit 2.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2 – Pr7 daljet 20kV.

(Nënstacionet mbesin të pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe)

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.36 Hidrofori (kodi 11000015) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Mahalla e Muhaxherëve, rr.Isa Kastrati ( një pjesë), një pjesë e rrugës Enver Maloku, një pjesë e rrugës Armend Daci, një pjesë e banesave të vjetra, një pjesë e rrugës Afrim Zhitia, Kolegji Universitar Pjetër Budi.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV.

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.37 Stabiliment shpërndarës, Bregu i Diellit (kodi 11000016) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Bregu i Diellit Zona Lindje, rr. Vëllezërit Gërvalla, rr.Ahmet Haxhia, rr. Holger Petersen dhe Ernest Koliqi.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.38 Bregu i Diellit 1/1 (kodi 11000017) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rruges B, Një pjesë e rruges Enver Maloku,Hyzri Talla,Poliklinika Kavaja,

PTK Bregu i Diellit, një pjesë e rrugës Armend Daci.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.39 Velania (kodi 11000018) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Velania, Rezervoari, rr.Norbert Jokl, Nexhmedin Haliti”Cakolli Group”Sh.P.K, “Driloni Com”Dalip Gashi, Qemajl Pozhegu “Pozhegu Brothers” shpk.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.40 Lagja e Spitalit (kodi 11000019) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Banesat e Universitetit, Lagjja Bregu i Diellit- një pjesë dhe lagjja e Spitalit- një pjesë

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV.

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

7.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.5 Kodra e Diellit (kodi 11000020) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Kodra e Diellit- një pjesë.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV.

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

8.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja nr.3 (kodi 11000021) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Gustav Majer 2, Gustav Majer 3, Gustav Majer 4, Gustav Majer 6, Gustav Majer 7, Gustav Majer 8, Gustav Majer.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

9.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr. 30-Tregtia (kodi 11000023) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lagjja Mati-1 një pjesë.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

10.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J25 Mati 1 (kodi 19000025) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: TS “EURO STIL”SH.P.K.Shefqet Kabashi, Bujar Hasani”BTP HOLDING”Sh.P.K., “3B Projekti”sh.p.k, NP”Krapi -com”-Faik Krapi, “Morina -IB”, HPK”Premium Construction”, SHPK”Lirimi&ACL”-Hysen Haxhaj, Abakos 1 dhe Arti group, Rojal shpk. Arber Kryeziu, Valon Vataj”KAËA GROUP”SH.P.K.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV.

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

11.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J16 Mati 2 (kodi 19000026) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugët: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enver Maloku dhe Banesat e Pozhegu Brathes.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV.

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

12.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J06 Lagjja e Spitalit 4/1 (kodi 19000038) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha dhe Chelsea Point.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

13.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Dukagjini 4 (kodi 19100007024) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 kV Dukagjini 7 (kodi 19100007025) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 kV Dukagjini 8 (B.P Afrim Haxhi Kadrija)(kodi 19100007073) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rr.Thimi Mitko dhe rr.Hilmi Rakovica.

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

14.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja nr.21 (kodi 11000022) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rr. Ndue Përlleshi, rr. Enver Maloku dhe rr. B- një pjesë.

Arsyeja: Ndarja e ngarkesës Pr2-Pr7 daljet 20kV.

(Nënstacionet do të mbesin pa tension vetëm 10 minuta gjatë kësaj kohe).

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tuxhevcë (kodi 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc, Dogana kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqarë.

Arsyeja: Zhvendosjen e shtyllës së tensionit të lartë.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta (kodi 41000002) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishta, Bujani, Bregu I Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave.

2.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i vjetër (kodi 40043007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Levisha (kodi 31000012) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselan.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave.

2.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania (kodi 31000017) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lubizhda, Skorobizhda dhe Dardania.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi 52000003) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë, si dhe BRRE Led Light Tehnology.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera dhe shtrëngim i rrjetit.

2.

Nga TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bletarija (kodi 53057004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Bletaria, Pushimorja e fëmijëve dhe fshati Hulaj.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Novolani (kodi 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Bartje e rrjetit nga shtylla e thyer në të renë në Dërvar- te varrezat.

13.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh- Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (kodi: 32000008) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaqinë I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakovë II dhe Budakova.

Arsyeja: Vendosja e përçuesit të tensionit të mesëm.

13.10.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Fidanishtja 1 (kodi: 12000012059) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Gjergj Balsha dhe rr. Stambolli.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e re (kodi: 31000030) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjendë, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik./GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin