image Punime në rrjet/ Vendet ku nesër priten ndërprerje të rrymës - Sinjali

Punime në rrjet/ Vendet ku nesër priten ndërprerje të rrymës

news image

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik, KEDS ka paralajmëruar se nesër në disa komuna do të ketë ndërprerje të energjisë.

Orari sipas rajoneve të vendit:

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bunjakët (Kodi: 60024002) prej orës 10:00 deri  15:00.

Vendet: Bunjakët; Minierat; Kllokoq, Flotacioni; Nisnakovë, Vakovc dhe Gërbesh.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçueseve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës aty ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave sipas nevojës.

2.

Nga NS 35/10(kV Lladovëdo të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parteshi (kodi 61066004) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Eperme, Nesale, Cerrnica, Gumnishta dhe Vrapqiqi.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe pastrimi i trasesë.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Beci (Kodi: 80080010) nga ora 10:00 deri në  15:00

Vendet: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të dëmtuara në Sopot.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekolle-Hajkobillë (Kodi: 14016004)  nga ora 10:00-15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc,  dhe Mutivodë.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçueseve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës aty ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave sipas nevojës.

Pejë

1.

Nga  NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi  (kodi: 53000005) nga ora 09:00 deri në orën 16:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

2.

Nga  NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shtëpia e Kulturës  (kodi: 51000018) nga ora  11:00 deri 16:00

Vendet: Shtëpia e Kulturës, te Stadioni dhe rr.TMK.

Arsyeja: Ndërrim i kthinave të tensionit të mesëm për realizimin e lidhjes unazore.

Prizren

1.

Nga NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Krusha   (Kodi: 30034011 )  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni “10Maji”, Seperacioni “Agimi”, Separacioni “Isa Rexhepi”, Seperacioni “Arbëria”, Seperacioni “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

2.

NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Zhupa (Pllanjane) (Kodi: 31000026)  prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Manasteric, Llokvicëe, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjanë, Lubinje e Epërme, Lubinjë e Ulët, Gornja-  sellë, Mushnikovë, TS Prevalla, HOTEL Sharri, TS Sat styro,TS Shpia e bardhe, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do  të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  Faik Konica 2  (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Një pjesë e rrugës Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: