image Punime në rrjet nga KEDS, në këto zona do ketë ndërprerje të rrymës

Kosovë

Punime në rrjet nga KEDS, në këto zona do ketë ndërprerje të rrymës

news image

KEDS ka njoftuar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, në disa zona do të ketë ndërprerje të rrymës.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka treguar zonat dhe orarin e ndërprerjeve.

Komunikata e plotë:

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Qendra Teknike (kodi: 30033009) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 231 Hoxhë Tahsini (një pjesë), 339 Ramadan Zaskoci, 364 Suzi Çelebi, 379 Beteja e Koshares (një pjesë), 382 Azem Hajdari, 383 Kaçaniku, 396 Aleksandër Moisiu, 397 Bajram Kelmendi, 398 Sefedin Laçi, 399 Jul Variboba, 401 Beran Gashi, 12 Norë Kelmendi, 403 Betim Berisha, 405 Dukle, 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 410 Halim Spahiu, 412 Karl Topia, 413 Rugova (një pjesë), 407 Asret Poniku dhe 471 Alajdin Gjezari.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Levisha (kodi: 31000012) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive  (ndërrim/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Sharban (kodi: 14016003) prej oëes 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Orllani (kodi: 14015002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.3.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Lumi I madh-Prugovc (kodi: 15019008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Raskovë, Bakshia, Mulliri Prugovc, Nici Petrol, Te Sherifi, Bazeni Halim Thaqi, Amazona, Lumi i Madh, Stanovc i Epërm, Stanovc i Ulët, Berishët, Bujaria, Pllashniku, Burimi Sh.P.K, Vehbi Pllana privat, Barileva sh.p.Koti Petrol, N.t.p Loli, Bakshi 1 dhe 2 dhe Milloshevë te shkolla.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Varoshi (kodi: 40042005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Varoshi, Gërlica, Rakaj, Topojan dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Gërmova (kodi: 61067003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gërmove, Gërmov ë e Ulët, Sodovinë, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i Ri, Goshicë Kulla dhe Verban.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave te drurit me te betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Ekstra (kodi: 73000006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.Bahri Kuqi, Shote Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, Shales, Drenicës, Adnan Shyti, Hoxhë Kadri Prishtina, 2 Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku dhe fshati Begaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rregullimi/Përforcimi i trafo-shtyllës TS Ujësjellësi.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Runiku (kodi: 74000005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Klinë e Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubrel, Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Surigan, Radishevë, Qitakët, Leqinë dhe Tërrnovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Ledinat (kodi: 53000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrim izolatorëve.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Qyteti I (kodi: 82000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, Rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, Rr.496 Mexhit Mustafa, Rr.503 Skënder Rexhepi, rr.504 Eshrafedin Kastrati, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.509 Gëzim Mullaabazi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.511 Migjeni, rr.512 Ali Sokoli, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezërit Haradinaj, rr.518 Ilmi Morina, rr.524 Kuvendi i Lezhës, rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.532 Bekim Isma, rr.536 Mic Sokoli, rr.Feim e Bedrush Gashi, rr.538 Milaim Morina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.543 Dalip Behra, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi dhe rr.548 Mark Sopjani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive –ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

24.11.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006) prej orës 09:00 deri në ora 17:30

Vendet: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave nen tension, ndërrimi konzollave dhe izolatorëve.

 Prishtinë

1.

NS TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] j10 Shaban Shala (kodi: 13000017) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: rr. Shaban Shala, Kodra e Trimave 10, 11, 6 dhe 3 dhe rr. Nexhmi Llumnica.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

24.11.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J36 Soliterat (kodi: 19000036) prej orës 10:00-10:10 dhe nga ora 13:50-14:00

Vendet: Soliterat D6 dhe D9, Mentor Bytyqi – Prishtina e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.39 Velania (kodi: 11000018) prej orës 10:00-10:10 dhe nga ora 13:50-14:00

Vendet: Velania, Rezervoari dhe rr.Norbert Jokl.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Ts 10/04 kV Driloni Com-Dalip Gashi (kodi: 11000018224) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Ts 10/04 kV N.O Besa Comerce (kodi: 11000018249) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Objektet Driloni com dhe Besa Comerce.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

25.11.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura Terzive (kodi: 81000004) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Projekte investive dhe ngritja e shtyllave.

/GazetaSinjali/