image Punime në rrjet/ Këto vende do të mbesin pa rrymë sot
[wp-story id="814678"]

Sociale

Punime në rrjet/ Këto vende do të mbesin pa rrymë sot

news image

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë (KEDS), ka bërë të ditur se sot do të ketë punime të domosdoshme në rrjet.

Si pasojë e punimeve do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Njoftimi i KEDS-it:

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Koliq do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Keqekollë-Hajkobillë (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashtië, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçueseve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës aty ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave sipas nevojës.

2.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Revizion i daljes.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Artana do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Kolonija e Vjeter (Kodi: 60024001) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Fshatrat: Jasanovik, Kllobukar (një pjesë), Koloni, Koloni e Vjetër, Koloni e Re, Plavica (një pjesë) dhe Tullar (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të dëmtuara në Brekoc dhe montim– demontimi i shtyllave në degëzimin Moglica.

2.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Terpeza (Kodi: 61065012) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Fshatrat: Ballancë, Çifllak (një pjesë), Devajë, Kllokot (një pjesë), Kravaricë, Pozharan, Tërpezë dhe Zhiti.

Arsyeja: Ndërrim i izolatorëve të tensionit të mesëm, ndërrimi i shtyllave 12- metërshe dhe shtrëngimi i përçuesve.

3.

TS 110/10 kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Tugjevc (kodi 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc, Dogana kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqar.

Arsyeja: Bartja e rrjetit në shtyllën e re të tensionit të lartë.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Raqë Moglicë (Kodi: 81000117) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Lagjja Brekoc; rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave te thyera me ato të rejat, ndërrimi i përçueseve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës aty ku mundet të riparohet dhe ndërrimi i konzollave sipas nevojës.

2.

TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 80080007) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubëll; rrugët: Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumator) dhe Nënë Tereza (1 konsumator).

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

Prizren

1.

TS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu; fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

2.

TS 35/10 kV Dragash do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bellobradi (Kodi: 30036008) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: fshatrat: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Kontrollimi i ttrafostacioneve, lëshuesve katodik dhe pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

TS 35/10 kV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: fshatrat: Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë), Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.

Arsyeja: Punimi i shtyllave të vendosura 10 kV.

Peja

1.

TS 110/10 kV Deçan do të ndërpritet Degëzimi 10 kV Vokshi prej orës 11:00-14:00. TS-et që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Lloqani (Kodi: 53000007001)

TS 10/0.4 kV Dranoc Qendra (Kodi: 53000007003)

TS 10/0.4 kV Sllupë (Kodi: 53000007004)

TS 10/0.4 kV Drenoc Shkolla (Kodi: 53000007005)

TS 10/0.4 kV Pobërgjë 1-Mataj (Kodi: 53000007006)

TS 10/0.4 kV Pobërgjë Qendra varrezat (Kodi: 53000007007)

TS 10/0.4 kV Pobërgjë Tolaj (Kodi: 53000007008)

TS 10/0.4 kV Polana (Kodi: 53000007009)

TS 10/0.4 kV Vokshë (Kodi: 53000007010)

TS 10/0.4 kV Vokshë Private (Kodi: 53000007011)

TS 10/0.4 kV Pobergjë Hadergjonaj-(Hajdarmont) (Kodi: 53000007042).

Vendet: Lloqani, Dranoc, Sllupe, Pobergje, Polana dhe Voksh.

Arsyeja: Kontrollimi i rrjeti dhe ngritje e një shtylle 10 kV dhe bartje rrjeti në fshatin Polanë./GazetaSinjali/