image Punëtorët e KEK-ut protestojnë për tërheqjen e Trustit
[wp-story id="814678"]

Sociale

Punëtorët e KEK-ut protestojnë për tërheqjen e Trustit

news image

Në protestë kanë marrë pjesë edhe dhjetëra punëtorë të KEK-ut, të cilët kanë protestuar me kërkesën për lejimin e tërheqjes së 30 për qind të kursimeve pensionale nga Trusti, shkruan Gazeta Sinjali.

Se gjendja ekonomike në vend është e vështirë dhe është imponuar kërkesa për tërheqjen e kursimeve, thotë kryetari i Sindikatës së KEK-ut, Nexhat Llumnica.

Ai ka deklaruar se: “i lus gjithë deputetët e popullit të votojnë për popullin në këto ditë të vështira”.

Ndërkaq, në këtë protestë po marrin pjesë edhe zyrtarë të BSPK-së, si dhe veteranët e luftës.

/GazetaSinjali/