image Prishtina Parking do t’i njoftojë për skadim 10 minuta më herët shfrytëzuesit

Kosovë

Prishtina Parking do t’i njoftojë për skadim 10 minuta më herët shfrytëzuesit

news image

Ndërmarrja Publike Komunale, Prishtina Parking, ka njoftuar se nga sot, të gjithë shfrytëzuesit e parkingjeve të hapura të Prishtina Parking që pagesën e realizojnë përmes SMS-ve, do të marrin njoftim 10 minuta përpara skadimit të pagesës së parë.

“Ky njoftim do të jetë në minutën e 50-të të parkimit tuaj, duke iu dhënë mundësinë të vazhdoni me pagesën e re, ose të lironi hapësirën”, thuhet në njoftimin e Prishtina Parking.

Prishtina Parking tha se ky shërbim shtesë po implementohet me qëllim që maksimalisht të evitohen gjobat ndaj klientëve, të cilët për arsye të moskujtimit për të realizuar pagesën për orën e dytë e tutje mund të gjobiten.

N.P.L. “Prishtina Parking” SH.A. ka për synim që të avancojë çdo ditë shërbimin ndaj qytetarëve. Këto ndryshime dhe përmirësime në shërbim gjithmonë vijnë si rezultat i kërkesave të qytetarëve. Ka pasur raste të shpeshta ku pas skadimit disa minutësh të pagesës, konform rregulloreve përkatëse, kontrollorët tanë kanë shqiptuar gjoba për mungesë të pagesës në orën e dytë. Ne e kemi kuptuar drejtë ankesën e qytetarëve që është e vështirë që gjatë aktiviteteve të tyre, të kujtojnë kohën për ridërgim të SMS pas skadimit të kohës së paguar. Sikur edhe e kemi premtuar në diskutime me qytetarë dhe diskutime publike e media, tani më po e implementojmë SMS rikujtues që të lehtësojmë procesin e parkimit dhe pagesës për qytetarët”, thuhet në njoftim.

/GazetaSinjali/