image Pixel 6 i Google mund të posedojë sensor të gjurmëve të gishtërinjve - Sinjali

Pixel 6 i Google mund të posedojë sensor të gjurmëve të gishtërinjve

news image

Përderisa Google Pixel 5a është ende i ri në treg, ka aludime dhe informacione se ka rritje për telefonat inteligjentë që do të dalin në treg këtë vjeshtë, përkatësisht Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro.

Komuniteti i teknologjisë po pushtohet nga telefonat celularë të tjerë të Googl , ku fokusi kryesor është në informacionin se këto pajisje do të kenë një sensor të gjurmëve të gishtërinjve të vendosur poshtë ekranit.

Ikona e dukshme që ndodhet në ekran sigurisht nënkupton një skaner të gjurmëve të gishtërinjve të integruar aty dhe rezolucioni i imazhit prej 1,440 x 3,200 piksele, ikonat e Google dhe gjithashtu fakti që pajisja përdor Android 12 pa, tregojnë qartë se është një Pixel 6 Pro. /GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin