image Përse të lindurit në janar janë njerëzit më të suksesshëm? - Sinjali

Përse të lindurit në janar janë njerëzit më të suksesshëm?

news image

Shumë prej nesh besojnë se muaji në të cilin kemi lindur ka një rëndësi të madhe për personalitetin e secilit prej nesh.

Njerëzit e lindur në muajin janar janë mjaft unikë dhe të suksesshëm për disa arsye.

Ata kanë më shumë sens humori se të tjerët, janë egocentrikë dhe përgjithësisht janë të guximshëm dhe të pjekur.

Rezultatet e një studimi zbuluan se personat e lindur në dimër janë më të mirë sesa shokët e tyre të lindur gjatë muajve të verës.

Shpesh bëhen yje sportiv. Sipas një studimi, në Ligën Australiane të Futbollit, një e treta e lojtarëve kanë lindur në janar.

Profesioni i tyre i ardhshëm mund të jetë mjek. Shumica e mjekëve të përgjithshëm, thonë hulumtimet, kanë lindur në muajin e parë të Vitit të Ri.

Mund të bëhen të famshëm. Një studim i botuar në ”Journal of Social Sciences” thotë se numri më i madh i të famshmëve në horoskop janë ‘Ujor’. Kjo do të thotë se ata kanë lindur në fund të janarit, më saktësisht midis 20 janarit dhe 18 shkurtit.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin