image Norvegjia po kërkon infermiere, ofron shtëpi dhe pagë të mirë nëse i plotësoni këto kushte - Sinjali

Norvegjia po kërkon infermiere, ofron shtëpi dhe pagë të mirë nëse i plotësoni këto kushte

news image

Nëse jeni infermiere ose infermier, jeni me fat. Sidomos nëse dëshironi të jetoni në Norvegji, pasi ky vend është në kërkim të këtij profili profesional. Norvegjia ju ofron një shtëpi dhe një pagë prej 3500 eurosh në muaj.

Por, ka një kusht. Që të aplikosh për të punuar si infermier në Norvegji, duhet të kesh, përveç diplomës universitare në infermieri dhe dëshirës për t’u integruar në vendin nordik, edhe shtetësinë e një vendi anëtar të Bashkimit Evropian.

Një vit më parë, Norvegjia po kërkonte infermierë për qytetet Oslo, Haugesund, Skien ose Eidsvoll. Ndërsa këtë vit, kërkesat janë për çdo qytet të këtij vendi, raporton A2CNN.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin