image Nesër nuk do të ketë rrymë në këto vendbanime të Kosovës

Kosovë

Nesër nuk do të ketë rrymë në këto vendbanime të Kosovës

news image

KEDS-i përsëri ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës në disa vendbanime të Kosovës, shkruan Gazeta Sinjali.

Këto ndërprerje do të bëhen gjatë ditës së nesërme.

Ky është njoftimi i plotë:

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

09.12.2020

Gjakovë

1

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10KV Dragabili (Kodi: 82082006) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Montimit të ndarësit linjor 10/20 kV.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lipjan-Qendra 1 (Kodi: 41000006 ) prej orës 09:00 deri ne ora 12:00

Vendet: një pjesë e qytetit, rrugët: “Lidhja e Prizrenit”, Tahir Sinani”, “Komandant Kumanova” Ambulanca etj.

Arsyeja: Kalimi i disa trafostacioneve nga dalja Lipjani 1 në daljen Lipjani 2 për shkak të ngarkesës.

2.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lipjan-Qendra 2 (Kodi: 41000019) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lipjan -qyteti një pjesë.

Arsyeja: Kalimi i disa trafostacioneve nga dalja Lipjani 1 në daljen Lipjani 2 për shkak të ngarkesës.

Pejë

1.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dresniku (Kodi: 52000007) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Klinë, Dresnik, Dollc dhe Gremnik.

Arsyeja: Punime në shkarkimin e daljes 10kV.

2.

Nga TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Gurakoci (kodi 500520) – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri në ora 11:30.

Vendet: fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran, Gurakoc, Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë,

Trubohovc, Tuqep, Zabllaq, Zallq, Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc.

Vërejtje! Dalja ka BRRE – Onix Solar – kodi: 50052006045.

Arsyeja: Rritja e tensionit në transformatorin 1 dhe 2.

09.12.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj II të ndërprehet:

TS Talinovci i Muhaxherëve (kodi: 40041001012) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS Talinovci i Muhaxherëve (Lagjja afër kishës) (kodi: 40041001213) do të ndërprehet nga ora 09:00 deri në ora 21:00

TS Talinovci i Muhaxherëve (Lagjja afër kishës) (kodi: 40041001265) do të ndërprehet nga ora 09:00 deri në ora 21:00

TS Beli Eurofol (kodi: 40041001233) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

N.T.P METRO Blerim Sabit Krasniqi (kodi: 40041001243) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS Drebangu (kodi: 40041001001) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS pllaci i Krasniqëve (kodi: 40041001003) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS BEN – AF (kodi: 40041001004) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS HIB (kodi: 40041001005) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS Armani (kodi: 40041001104) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS afër Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës) (kodi: 40041001201) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS Pompa e benzinës (Gllavicët-afer Ben-Af) (kodi: 40041001211) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS Ganimete Tërbeshi (kodi: 40041001058) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

10.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

2.

TS 35/10kV Drenasido të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poklek i ri (Kodi: 16100007) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Poklek i ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Pokle dhe Hib Petrol Zabel.

Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit kthinave dhe energjizimi i kabllove të reja të tensionit të mesëm.

3.

Nga NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllati (Kodi: 16100005) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Llukovci.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

/Gazeta Sinjali/