image Në këto vende nuk do të ketë rrymë nesër

Sociale

Në këto vende nuk do të ketë rrymë nesër

news image

KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të punimeve në rrjet, shkruan Gazeta Sinjali.

Ndërprerje do të ketë në disa lagje të Prishtinës, Gjilanit, Prizrenit, Ferizajt, Gjakovës e komuna tjera.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

10.12.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ulzat 1 (kodi 19000040167) prej orës 10:30  deri në ora 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallati i Drejtësisë në vazhdim të rr. Holger Petersen.

Arsyeja: Punime në Projektin NS Ulzat-1 Hajvali.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J 12-Hajvalia (kodi: 19000040 ) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallati i Drejtësisë në vazhdim të rr. Holger Petersen, rr. Dëshmorët e Gollakut pjesa nën varreza,  shtepitë në afërsi të Shkollës fillore ,,Shkëndija’’, Inspektorati i Policisë etj.

Arsyeja: Rritja e kapaciteteve transformuese.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV NR-27 Normalja (kodi: 11000010 ) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: rr.Labëria, Rr.Ilirida, Bota Sot, gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia dhe AUK-u.

Arsyeja: Rritja e kapaciteteve transformuese.

4.

TS 35/10(20)kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Adriatik Azemi”BRITANIA HOMES” (kodi 10012183188) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Banesat e Britania Homes në Fushë- Kosovë (një pjesë e rr. Dardania)

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit  të djegur 0.4kV.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10(20)kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV VLL-Gervalla (kodi: 40000031) nga ora 09:30 deri 12:30

Vendet: Vëllezërit Gervalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Rritja e fuqisë në trafostacionin e mbingarkuar.

2.

TS 35/10(20)kV Shtime  do të ndërprehet:

LP 10kV Shtime (kodi: 41046003) nga ora 13:30 deri 16:00

Vendet: Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe  Godanci i Ulët.

Arsyeja: Rritja e fuqisë në trafostacioni e mbingarkuar.

Gjilan

1.

TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV Hogoshti (kodi: 62000001) nga ora 10:30 deri 12:30

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevc, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë dhe Sotllar.

Arsyeja: Ndërrimi i trasformatorit të mbingarkuar.

2.

TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV Kamenica (kodi: 62000006 ) nga ora 12:30 deri 14:30

Vendet: Berivojcë, Spitali, Imkos, Magnohrom, Policija, Shtëpia e Mallrave, Shtëpia e Kulturës, Posta e Vjetër, Gjykata, TS i Ri dhe Shtëpia e Mallrave.

Arsyeja: Ndërrimi i trasformatorit të mbingarkuar.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva  do të ndërprehet:

LP 10kV Banja (kodi: 82082008 )  nga ora 10:30 deri 14:00

Vendet: Rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS 10/0.4kV, kontrollimi i vajit.

2.

TS 110/10 kV Gjakova 2  do të ndërprehet:

LP 10kV Bistazhini (kodi: 81000005)  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmullë, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni.

Pejë

1.

Nga  TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TR 1 (J12), TR 2(27) dhe SSH 10/10kV Isniqi (J14 – Isniqi I) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:00  deri në ora 18:00

Vendet: rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Qamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe UÇK-së (një pjesë), Lagjja Agim Ramadani, Lagjja Dëshmorët e Kombit, Kompleksi Banesor, Brigada Kosovare (një pjesë), e Demostratave (një pjesë), Elena Gjika, Elez Geci-Maxhun Berisha (një pjesë), Luan Haradinaj, Osmon Cacaj (një pjesë), Salih Çeku (një pjesë) dhe Skënderbeu (një pjesë) dhe Manastiri i Deçanit në Deçan;

fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë), Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë),  Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Epërme (një pjesë) dhe Prekolluk, Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh, Isniq, Lëbushë, Strellc, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët, Dashinoc, Gllogjan, Gramaqel, Irzniq (një pjesë), Kodrali, Lluka e Ulët, Lluka e Epërme, Lumbardhë, Maznik, Pozhar, Ratish e Epërme, Ratishë e Ulët dhe Shaptej, Llukë e Epërme dhe Hylaj.

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e nënstacionit.

2.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Kastrati (kodi: 51000007) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Hoça e Qytetit  (kodi: 30035005) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoçë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, afariste: Resturant “Keshtjella”,” Pompa Benxines Zhuri, Betoniera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS 10/0.4kV, revizion në LP 10kV.

11.12.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J11 Matiçani (kodi: 19000041) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 12:45 deri 13:00

Vendet: Matiçan.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Matiçani 4  (kodi: 19000041007) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet:  Matiçan-shtëpitë në afërsi t Ptishtina High Scool në rr. Bujar Lahu deri tek Villa Pikniku.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja si dhe ndërrimi i ndarësit linjor dhe shkarkuesve të mbitensionit.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Zllatar (kodi: 19000041008) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet:  Zllatar – rr. Shkëndija Zllatar nga Panorama Dining.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja dhe ndërrimi i ndarësit linjor dhe shkarkuesve të mbitensionit.

4.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva   do të ndërprehen nga ora 08:00 deri në ora 16:00 këto nënstacione:

NS 10/0.4 kV Sibovc Hekurudha (Kodi:14000010020)

NS 10/0.4 kV Sibovc i Epërm (Kodi:14000010224)

NS 10/0.4 kV Sibovc Zeka (Kodi:14000010022)

NS 10/0.4 kV Sibovc Llapi (Kodi:14000010021)

Vendet: Sibovc.

Arsyeja: Shtrirja e kabllove të tensionit të ulët.

5.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Qyteteza Pejton 1 (Gjykata Kushtetuese) (kodi: 12000023101) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Rr. Justiniani, Pashko Vasa dhe Kosta Novakoviq.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja 0.4kV.

6.

Nga NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Qyteza Pejton.

Arsyeja: Energjizimi i konsumatorëve të rinj në rrjet.

11.12.2021

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Studime (kodi: 73000013) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Studime -2, TS Muharrem Zariqi, TS “Ariani company” te moteli, Migjeni, TSB Mbi asfalt, Begaj, Moteli, Rashicët, ETC, TSSH-Zjarrfikësit (Studime), TSSH 2-Maji, Studime, Grupi i biznesit, Fabrika Ekstra dhe PROEX SH.P.K.  Ylber Kuraja.

Arsyeja: Realizimi i panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prizren

1.

Nga TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Shiroka (kodi: 32000019 ) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Shirokë.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Reshtani (kodi: 32000017 ) nga 09:00 deri 12:00

Vendet: Reshtan, Therande (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1 dhe Reshtani 3.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Kisha Katolike III (kodi: 40000033210) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.Hysen Tërpeza një pjesë, Remzi Hoxha një pjesë dhe Kemajl Hetemi një pjesë.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

/GazetaSinjali/