image Në këto shtete jetojnë njerëzit më të lumtur në botë - Sinjali

Në këto shtete jetojnë njerëzit më të lumtur në botë

news image

Në vendet skandinave jetojnë ende njerëzit më të lumtur në botë. Tre shtetet vijojnë të jenë në raportin Botëror të Lumturisë në vitin 2020.

Finlanda, Islanda dhe Danimarka u renditën si tre vendet më të lumtura në botë në studimin që bazohet në sondazhet e Gallup si dhe treguesit e zhvillimit.

Pavarësisht fillimit të pandemisë COVID-19, rezultatet e lumturisë nuk ndryshuan shumë në mbarë botën në vitin 2020.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin