image KEDS njofton për reduktime të rrymës në këto vende - Sinjali

KEDS njofton për reduktime të rrymës në këto vende

news image

KEDS-i ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna.

Kjo sipas KEDS-it, për shkak të punimeve në rrjet të cilat janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë:

15.02.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gremniku (kodi: 52000011) prej orës 11:00-11:15 dhe ne ora 14:45-15:00

Vendet: Fshatrat: Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

2.

NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kpuzë Lumaj (kodi: 52000011023) prej orës 11:00-15:00

Vendet: Lagja Kpuzë Lumaj.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i transformatorit energjetik të mbingarkuar.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin