image Ministria e Financave hap konkurs për 100 të rinj, në këto fusha

Sociale

Ministria e Financave hap konkurs për 100 të rinj, në këto fusha

news image

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve hap thirrjen për aplikim në programin “Praktikë në Punë” për 100 të rinjë të cilët do të angazhohen në Qendrat për Punë Sociale, Qendrat Rezidenciale për të moshuar dhe aftësi të kufizuara, si dhe OJQ-të e licencuara nga MFPT.

Kushtet e praktikës: janë Kompenzimi: 170 euro, ndërsa kohëzgjatja do të jetë 6 muaj.

Kriteret për aplikim janë prej moshës 18-25 vjeçar.

Të diplomuar në drejtimet Punë Sociale, Psikologji, Sociologji, Pedagogji ose Infermieri.

Nota mesatare mbi 8.0.

Aplikimi bëhet përmes e-mail adresës: [email protected] dhe është e hapur deri më 11 nëntor 2022.

/GazetaSinjali/