image Ministri i Drejtësisë kërkon dënim meritor për burrin që vrau gruan në Kamenicë

Drejtësi

Ministri i Drejtësisë kërkon dënim meritor për burrin që vrau gruan në Kamenicë

news image

Ministri Drejtësisë, Selim Selimi është shprehur i shqetësuar për ngjarjen e rëndë që ka ndodhur dje në Kamenicë, ku dyshohet se një burrë mbyti bashkëshorten e tij, shkruan Gazeta Sinjali.

Selimi ju ka bërë thirrje institucioneve të drejtësisë që të japin dënimin e merituar për këtë rast dhe së bashku me institucionet e sigurisë t’i trajtojnë çdo herë me urgjencë rastet e dhunës në familje.

“Dhuna në familje dhe keqtrajtimi i grave janë të papranueshme, në kundërshtim me të drejtat bazike të njeriut dhe si të tilla nuk do të tolerohen”, ka shkruar ministri në Facebook.

https://www.facebook.com/selimselimiks/posts/148502333550886?__xts__[0]=68.ARAU4Tlwyx0QXceql0dCjuGf6xsAm8K5rNFIUv5N5LpCqW6OvldBFkFkRMvQQ0WqjITPeBzfebVUqhGuNO4ol_wPqIYVKM6_JTRyXVrTTI7HmyiFPPACN3H5dvHRGgHxSSoVd8AhyWIt0tUzy6F-IKAWpA7JkkQDulXRzxoigI41cxiOiTlKy7JR7ahIy6hb5wIhpNFlSnrlMPJiNr2syO5hK5GY5d0zXlc8yiEAJ3diWuM-3jl5c5N86E87-EPCxavySNloF_k-m9oFlOAJvy9ApFwFCMmEIfTyNF5Py_UvuaPTIhEw1gJ8fhziKcJ_1yM4nSHCWVjY6DbOXlI&__tn__=-R

Gjykata Themelore në Gjilan ka njoftuar se ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh të pandehurit N.M i cili dyshohet se privoi nga jeta gruan e tij me shufër metalike në fashtin Berivojcë të Kamenicës. /Gazeta Sinjali/