image Merr fund hasmëria 20 vjeçare në Llap, pajtohen familja Maqastena dhe Beka (VIDEO)

Sociale

Merr fund hasmëria 20 vjeçare në Llap, pajtohen familja Maqastena dhe Beka (VIDEO)

news image

Për 20 vite, familja Maqastena dhe Beka në Llap ishin në hasmëri.

Pajtimi mes këtyre dy familjeve u bë sot.

“Është proces shumë i rëndë. Dhashtë Zoti mos të ketë këso raste kërkund në botë. Por, meqë ka ndodhë, fenomeni i hakmarrjes është mbetë traditë e vjetër te shqiptarët” tha për TV Llapi Latif Gashi, ndërmjetësues i kësaj pajtese.

/GazetaSinjali/