image Mbeti e paralizuar në palestër

Fitnes

Mbeti e paralizuar në palestër

news image

E reja braziliane, Marcelle Mancuso, përndryshe një modele fitnesi në Instagram, mbeti e paralizuar nga qafa, pasi u rrëzua ndërsa po kryente një ushtrim për të forcuar muskujt e stomakut.

Ushtrimet e tilla kërkojnë forcë standarde që kryhet nga shumë njerëz dhe nuk do të ndodhte kurrë që ata të lëndoheshin gjatë performancës së tyre.

Por kjo është pikërisht i ndodhi 23-vjeçares derisa ishte në palestër duke bërë ulje të përmbysura, që do të thotë që kyçet e këmbëve të saj janë të larta në ajër dhe koka e saj më pranë dyshemesë.

/Gazeta Sinjali/