image Lirohet pas arrestimit ish-komandant Remi - VIDEO

Siguri

Lirohet pas arrestimit ish-komandant Remi – VIDEO

news image

Rrustem Mustafa, ish-komandant Remi është arrestuar në orët e vona sonte nga Gjykata Speciale e Kosovës.

Pas mbajtjes për një kohë në bazën e Misionit të Eulexit, ai është liruar për në shtëpi.

Para dy muajsh, Rrrustem Mustafa kishte përfunduar dëshminë e tij në Hagë.

Ai ishte dëshmitari i parë që ka dalë publikisht në gjykimin kundër ish-presidentit, Hashim Thaçi, ish-kryeparlamentarëve, Kadri Veseli dhe Jakup Krasniqi dhe ish-deputetit, Rexhep Selimi, pasi të gjithë të tjerët kanë qenë me masa mbrojtëse.

https://www.facebook.com/100009557537649/videos/1340434413232142/?tn=%2CO-R

/GazetaSinjali/