image Kuvendi miraton Rekomandimet e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike - Sinjali

Kuvendi miraton Rekomandimet e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike

news image

Kuvendi i Kosovës në seancën plenare të mbajtur më 2 dhe 27 nëntor 2020, mori vendim që të miratohen Rekomandimet e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me Raportin vjetor të Auditimit për vitin 2019, shkruan Gazeta Sinjali.

Njëra nga pikat e këtij vendimi është që të miratohen edhe Rekomandimet e Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA-së) të dhëna në Raportin Vjetor të Auditimit për vitin 2019.

Ky është dokumenti që ka arritur ta sigurojë Gazeta Sinjali.

/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin