image Kujdes: Ky mesazh mashtrimi së bashku me një link po përhapet në Messenger - Sinjali

Kujdes: Ky mesazh mashtrimi së bashku me një link po përhapet në Messenger

news image

Një mesazh mashtrimi së bashku me një link ka filluar të përhapet së fundi në Messenger.

Mashtrimi i njohur si ‘phishing’, vjen si një mesazh në llogarinë tuaj në Facebook ose përmes aplikacionit Messenger.

Teksti që shkruhet në këtë mesazh është “Shiko çfarë gjeta” (në gjuhën angleze) bashkë me një emoji si dhe një hiperlink, të cilin nuk duhet ta klikoni.

Never open the Facebook Messenger message from your 'friend' if it leads  with these four words | 7NEWS

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin