image Kontejnerët “e panevojshëm”, qytetari gjuan bërllog në tokë (VIDEO) - Sinjali

Kontejnerët “e panevojshëm”, qytetari gjuan bërllog në tokë (VIDEO)

news image

Problemi me mbeturinat po vazhdon të jetë ndër më i madhi për qytetarët e vendit. Pamjet e rrugëve të mbushura me to nuk janë të rralla në Prishtinë, shkruan Gazeta Sinjali.

Pavarësisht se janë të vendosura nëpër hapësira publike shportat dhe kontejnerët, ka raste që qytetarët nuk i vendosin mbeturinat në to mirëpo pranë tyre, duke ndotur kështu hapësirat e lagjes ose vendit ku ato janë të vendosura.

Në pamjet që ka dërguar një sinjalizues në adresën e Gazetës Sinjali, shihet një qytetar teksa hedh sasi të madhe të mbeturinave nga rimorkioja në tokë e nuk i hedh ato në kontejnerët që janë pranë rrugës.

Sipas sinjalizuesi kjo ka ndodhur sot në lagjen Arbëria të Prishtinës. /GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin