image Komuna e Prishtinës subvencionon fermerët për mbjelljen e grurit
[wp-story id="814678"]

Prodhime Vendore

Komuna e Prishtinës subvencionon fermerët për mbjelljen e grurit

news image

Në mbështetje të zhvillimit rural në kryeqytet Drejtoria e Bujqësisë po mbështet fermerët me pagesa direkte për mbjellje dhe kultivim të grurit.

Nga Komuna e Prishtinës njoftojnë se si asnjëherë më parë nevoja për ta rritur sasinë e grurit është shumë e madhe, andaj mbështetja për fermerët është e domosdoshme.

“Sot, kemi hapur thirrjen për aplikim për subvencionimin e mbjelljes së grurit me sipërfaqe prej 0.50 ha deri në 2.00 ha”, njoftojnë nga Komuna e Prishtinës.

Sipas tyre aplikimi është i hapur deri më 17 tetor 2022.

/GazetaSinjali/