image Koalicioni NISMA-AKR-PD publikon listën për deputetë, mungon Ferid Agani

Kosovë

Zgjedhjet/ Koalicioni NISMA-AKR-PD publikon listën për deputetë, mungon Ferid Agani

news image

Koalicioni NISMA-AKR-PD, ka publikuar listën e kandidatëve për deputetë. Përmes një njoftimi ky koalicion thotë se e ka listën më të mirë të kandidatëve dhe se ky koalicion do të jetë fitues i zgjedhjeve të 6 tetorit.

“Koalicioni fitues i zgjedhjeve të 6 tetorit garon me kandidatët më të mirë, njerëz me vlera të larta të cilët meritojnë mbështetjen e qytetarëve. Socialdemokratet dhe liberalët garantojnë të ardhmen të cilët e duan qytetarët e vendit. Boshti ynë politikë angazhohet për Kosovën shtet të së drejtës, të drejtësisë sociale dhe të integruar në BE”, thuhet në njoftimin e këtij koalicioni.

Në listën e koaliiconit NISMA-AKR-PD mungon kryetari i partisë së Drejtësisë, Ferid Agani, i cili sa herë që bënte koalicion më dikënd për zgjedhje ishte pa shmangshme pjesë e listës për deputetë.

Lista e plotë e koalicionit NISMA-AKR-PD

1 Fatmir Limaj
2 Behgjet Pacolli
3 Albulena Balaj
4 Bilall Sherifi
5 Zafir Berisha
6 Mirlinda Sopi – Krasniqi
7 Islam Pacolli
8 Endrit Shala
9 Shqipe Kupina
10 Haxhi Shala
11 Valdrin Lluka
12 Valdete Bajrami
13 Enver Hoti
14 Skender Reçica
15 Refiqe Beka – Ternava
16 Bekim Brestovci
17 Jeton Svirca
18 Arbëreshë Krasniqi
19 Vesel Makolli
20 Dardan Krasniqi
21 Arbenita Halilaj Krasniqi
22 Fatmir Matoshi
23 Heset Sahiti
24 Suzana Sejdijaj
25 Besnik Berisha
26 Sami Hajdaraj
27 Aferdita Gjonbalaj – Stublla
28 Nysret Çubreli
29 Agim Çaka
30 Shukrije Bytyqi
31 Isa Xhemajlaj
32 Fazli Hoxha
33 Myzejene Selmani
34 Ekrem Mustafa
35 Sevdail Robelli
36 Albana Bytyqi
37 Fehmi Hysenaj
38 Abdullah Vojvoda
39 Arbanë Hajdaraj
40 Musa Dervishaj
41 Muhamet Gashi
42 Sevdije Lama
43 Arianit Ibrahimi
44 Kastriot Sylejmani
45 Zejnije Veliu
46 Sedat Ismajli
47 Gëzon Berisha
48 Merita Dervishi
49 Afrim Bekteshi
50 Xhemajl Hazizi
51 Violeta Dema
52 Skender Avdyli
53 Enver Shala
54 Erjona Ramaj
55 Rexhep Mazreku
56 Abdullah Mehmeti
57 Alma Lamçja
58 Shukri Quni
59 Vesel Krasniqi
60 Valentina Bajrami
61 Driton Ademi
62 Imer Rogova
63 Hajrije Gashi
64 Albert Sermaxhaj
65 Musa Fetahaj
66 Drenushe Hajzeri-Geci
67 Shkodran Imeraj
68 Xhemajl Hasani
69 Xhylije Ibrahimi
70 Fatmir Halili
71 Hasan Ahmetaj
72 Qendrese Xhema
73 Mervan Rexhepi
74 Hyzer Gashi
75 Arbnore Kelmendi
76 Mehdi Thaqi
77 Mustafë Haziri
78 Lule Berisha-Zabelaj
79 Afrim Tejeci
80 Fidan Klinaku
81 Sanije Rexha
82 Refki Bytyçi
83 Naim Asllani
84 Fexherije Konushevci
85 Luan Dinaj
86 Agim Krasniqi
87 Agnesa Hajredini
88 Xhafer Plakiqi
89 Edmond Dushi
90 Egzonë Muharremi
91 Xhevdet Krasniqi
92 Vesel Neziri
93 Shkurte Berisha
94 Ali Halimi
95 Astrit Xhinovci
96 Hyrije Gashi-Kodra
97 Jenuz Berisha
98 Artan Haziri
99 Fatime Jasiqi
100 Tasim Halabaku
101 Bajram Tahiri
102 Bahri Bokshi
103 Hyzri Vishi
104 Adem Qemali
105 Eqrem Berisha
106 Liman Krasniqi
107 Haxhi Hoti
108 Shumzim Bujupi
109 Lumni Krasniqi
110 Xhevdet Smakiqi