image Kjo është simptoma e parë e kancerit të zorrës së trashë
[wp-story id="814678"]

Shëndetësi

Shëndeti/ Kjo është simptoma e parë e kancerit të zorrës së trashë

news image

Nuk duhet ta injoroni. Simptoma e parë e kancerit në zorrë të trashë është ndryshimi në jashtëqitje.

Një grua e quajtur Sara Bates tregon se si ajo e vuri re simptomën dhe më pas për fat të saj ajo ishte e hapur me familjarët dhe mjekët. Kjo rezultoi t’ia shpëtonte jeten mësueses 42 vjeçare.

Për fat të keq shumë njerëz ngurrojnë të flasin për problemet e tyre, duke i konsideruar ato shumë private.

Kini kujdes dhe nëse vini re ndonjë ndryshim në jashtëqitje atëhere lajmrohuni menjëherë te mejku më i afërt. /Gazeta Sinjali/