image Kjo është pasuria e Glauk Konjufcës, mban para të kursyera në 7 banka të vendit

Kosovë

Kjo është pasuria e Glauk Konjufcës, mban para të kursyera në 7 banka të vendit

news image

Janë publikuar nga Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit të dhënat e fundit rreth pasurisë së zyrtarëve shtetëror, njofton Gazeta Sinjali.

Sipas të dhënave të publikuara, kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, ka të deklaruara tri banesa, një në emër të tij dhe dy banesa, një shtëpi dhe tri parcela toke në emër të prindërve.

Ndërsa, në shtatë banka të vendit, paratë e kursyera kapin vlerën prej dhjetëra mijëra eurosh.

Pasura e plotë e Konjufcës në linkun në vazhdim: klikuar në këtë link.

/GazetaSinjali/