image KFOR-i i dhuron donacion Stacionit të Policisë në Istog

Siguri

KFOR-i i dhuron donacion Stacionit të Policisë në Istog

news image

KFOR-i ka dhuruar donacion për Stacionin e Policisë në Istog që përfshin “dhomёn mike”, e cila do tё pёrdoret nga hetuesit e dhunёs nё familje për intervistimin e viktimave të dhunës në familje dhe personave të mitur.

Ky donacion ёshtё dhuruar nga komandanti i brigadёs Perёndimi Kolonel  Gabriele Vacca, nё kёtё ceremoni ishte prezent Kolonel Shaban Shala, drejtor i drejtorisё rajonale tё Policisё nё Pejё dhe Kryetari i Komunёs sё Istogut, Ilir Ferati.

“Policia e Kosovës, do të jetё gjithmonё falënderuese dhe mirënjohëse për ndihmën e ofruar si dhe bashkëpunimin e vazhduar në fusha tё ndryshme dhe atё të sigurisë”.

“Ky donacion do tё shërbej pёr punё mё efikase nё “dhomën mike”, nё Stacionin Policor nё Istog”, thuhet në njoftim.

/GazetaSinjali/