image Këto vende do të mbesin deri në 3 orë pa rrymë nesër

Sociale

Këto vende do të mbesin deri në 3 orë pa rrymë nesër

news image

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë (KEDS), ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në disa lokacione, shkruan Gazeta Sinjali.

Sipas KEDS-it, këto ndërprerje do të bëhen për shkak të punimeve të planifikuara në sistemin energjetik.

Në njoftim bëhet e ditur se ndërprerja më e gjatë e energjisë elektrike do të jetë tri orë, nga ora 10:00 deri në orën 13:00.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Lagja e Spitalit 5 (Kodi:19000026102) prej orës 11:00  – 13:00.

Vendet: rr. Muharrem Fejza, rr. Skender Çeku dhe rr. Ymer Elshani.

Arsyeja: Montimi i transformatorëve matës rrymor pas avarisë në nënstacion.

Rajoni i Pejës

1.

NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Isniqi (Kodi:53000008) prej orës 10:00  – 13:00.

Vendet: Fshati Isniq.

Arsyeja: Energjizimi i segmentit të ri të linjës 10 kV Isniqi.

Rajoni i Prizrenit

NS 110/10kV Theranda  do të ndërprehet degëzimi për Bllacë. TS- et që mbesin pa tension janë:

TS 10/0.4 kV Sllapuzhani I  (Kodi:32000007003) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Sllapuzhani II (Kodi:32000007004) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Bllaca VI lagja Sukaj (Kodi:32000007005) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Peqani (Kodi:32000007006) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Duhla, Kraishtë (Kodi:32000007007) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Duhla,  B.Qatani (Kodi:32000007008) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Duhla, Lagjja Sopaj (Kodi:32000007009) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Duhla, Restorant giri (Kodi:32000007010) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Bllaca V Bajraktare (Kodi:32000007011) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Bllaca I shkolla (Kodi:32000007012) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Bllaca II Zekollët-Elezaj (Kodi:32000007013) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Bllaca III Kroni  blinde (Kodi:32000007014) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Bllaca II lumaj (Kodi:32000007015) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Kyqykët Bllacë  (Kodi:32000007031) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Bllacë  (Kodi:32000007032) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Zekollët-Bllacë (Kodi:32000007033) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV N.T.P.Kroni Bllacë (Kodi:32000007034) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV TS Beco (Kodi:32000007035) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Lagjja Hoxaj-Bllacë (Kodi:32000007036) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Gurthyesi DESTANI (Kodi:32000007037) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Duhla (Kodi:32000007040) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Duhla- Lagjja te Xhamia (Kodi:32000007041) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Duhla- lagjja Rrafshi (Kodi:32000007042) prej orës 10:00-13:00,

TS 10/0.4 kV Bllacë (Kodi:32000007045) prej orës 10:00-13:00,

Vendet: Sllapuzhan, Bllacë, Duhël dhe Peqan.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe përforcimi i rrjetit të tensionit të mesëm./Gazeta Sinjali/