image Këto vende do të mbesin deri në 12 orë pa rrymë sot - Sinjali

Këto vende do të mbesin deri në 12 orë pa rrymë sot

news image

KEDS ka njoftuar se sot dhe nesër do të ketë punime në rrjet dhe për këtë arsye disa lokalitete do të përballen me ndërprerje të rrymës.

Ndërprerja më e gjatë do të jetë në disa rrugë të lagjes “Velania” në Prishtinë, në një pjesë e lagjes “Kodra e Trimave” dhe në lagjen “Taslixhe”.

Në këto vende për shkak të punimeve, nuk do të ketë rrymë nga ora 09:00 deri në orën 21:00.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

29.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Në TS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komoran  (Kodi:16023007)  prej orës 10:30  deri në ora 11:30.

Vendet: Komoran, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë), Llapushnik (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Në TS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushnik  (Kodi:16023003)  prej orës 11:30 deri në ora 12:30.

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e Re.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Në TS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku 2  (Kodi:16023002)  prej orës 12:30  deri ne ora 13:30.

Vendet: Parku II.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Në TS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku 1  (Kodi:16023001)  prej orës 13:30  deri në ora 14:30.

Vendet: Parku I.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Në NS  35/(20)10 kV  Mazgit, do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Millosheva (Kodi: 15019005)  prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Llazareva.

Arsyeja: Punime në Projektin LP 10 (20) kV Milloshevë.

6.

Në TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Iber Lepenci   (Kodi:16100009)  prej orës 10:00  deri në ora 12:00.

Vendet: Shkolla e  mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica Florim Kurrumeli Gllanaselle.

Arsyeja: Vendosja e një shtylle të tensionit të mesëm 12/315 në lagjen Balaj.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi:10014011)  prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epërme Shushica.

Arsyeja: Shtrëngi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

Pejë

1.

Në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Dresniku (Kodi: 52000007)  prej orës 11:00  –14:00.

Vendet: fshati Dresnik.

Arsyeja: Ndërrim i dy shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rugova  (Kodi:50051006)  prej orës 15:00 deri ne ora 17:00.

Vendet: fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj.

Arsyeja: Punime nga Kuvendi Komunal- Pejë.

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Martiraj (Kodi: 73000009)  prej orës 10:00  – 14:00.

Vendet: rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli  (një pjesë); fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut  (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve  në  Bozhlan, Vesekovc, Kurullovë dhe  Gumnishtë.

Gjakovë

1.

Në TS 110/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi  (Kodi: 80080007)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubëll; rrugët: Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumator) dhe Nënë Tereza (1 konsumator).

Arsyeja: Rregullimi i ndërprerësit linjor në Pemishtë.

Gjilan

1.

Në TS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Industriali   (Kodi: 62000015)  prej orës 10:00 deri ne ora 12:00.

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i  urave të ndarësit.

Prizren

1.

Në TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova  (Kodi:32000008)  prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

Vendet: fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reçan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

2.

Në TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

NS 35/10kV Dikanca (kodi 300370) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.

Vendet: fshatrat: Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Brod dhe ”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Vërejtje: Nga kjo ndërprerje afektohet HC Dikanca.

30.06.2021

                                                            Punime në projekte investive

Prishtinë

1

Në TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10KV Batllava (Kodi:14015001) prej orës 09:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Eliminimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik.

2.

Në TS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Nr 39 Velanija (Kodi:11000018) prej ores 09:00 deri në ora 21:00.

Vendet: Velania, Rezervoari dhe rr.Norbert Jokli.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi I kabllove të reja.

3.

Në TS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Nr 5 Kodra e Diellit  prej orës 09:00 deri në ora 21:00.

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Duke Llaku Balaj”Agro Trade & Fidola Construction” (Kodi: 11000020260)

Në TS 10/0.4 kV Shefqet Qazim Gashi NTN “Labi-com” (Kodi : 10000020122)

TS 10/0.4 kV Milazim Veliu rr. Sali Nivica) ( Kodi: 11000020173)

TS 10/0.4 kV  Banesat e Zariqëve 1 ( Kodi: 11000020135)

TS 10/0.4 kV  Banesat e Zariqëve 2 ( Kodi: 11000020153)

Vendet: rr. Ymer Prizreni, rr.Sali Nivica, rr.Vëllezërit Gërvalla, Banesat e Zariqëve, rr.Gazemnd Zajmi (një pjesë),

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove te reja.

4.

Në TS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Nr 19 Ilirida (Kodi:11000004) prej orës 09:00 –09:15 dhe 20:45-21:00.

Vendet: lagjja Taslixhe.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe energjizimi i kabllove të reja.

5.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04kV Zabel i Ulët te shkolla (kodi: 16100005038) prej orës 08:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Zabel I Ulët te shkolla.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

6.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04kV TS Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 08:00 deri në ora 17:00.

Vendet:  Komoran te Kryqi i Madh.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

30.06.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Soliterët  (Kodi:19000036) prej orës 10:00 –15:00.

Vendet: Soliterët D6 dhe D9, Mentor Bytyqi – Prishtina e Re.

Arsyeja: Realizimi i TS(i ri) dhe dislokimin e linjës 10 kV (ekzistuese ) sipas projektit të pranuar nga KEDS –i , sipas pëlqimi pëlqimit elektro-energjetik.

2.

TS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Nr 5 Kodra e Diellit  prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Florin Krasniqi”( Kodi: 11000020190)

TS 10/0.4 kV Ontexi Construction –Florin Krasniqi (Kodi : 10000020228)

Vendet: Ontexi construction Florin Krasniqi.

Arsyeja: Realizimin te TS (i ri), si dhe dislokimin e linjës 10 kV (ekzistuese ) sipas projektit të pranuar nga KEDS-i, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10kV Gjakovë III do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS-85 (kodi: 81084022502) prej orës 08:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Një pjesë e rr. Hysni Dubrava.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave ekzistuese të drurit me shtyllat e betonit dhe bartja e kabllove të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik. /Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: