image Këto shenja të horoskopit shijojnë lirinë, aq shumë sa të rrezikojnë martesën e tyre - Sinjali

Këto shenja të horoskopit shijojnë lirinë, aq shumë sa të rrezikojnë martesën e tyre

news image

Nëse jeni nga këto shenja të horoskopit, keni kujdes me lirinë e tepërt sepse kjo mund t’ju rrezikojë edhe martesën tuaj, transmeton Gazeta Sinjali.

Dashi: Ata preferojnë të shijojnë lirinë. Dëshirojnë të bëjnë çfarëdo gjëje që duan të bëjnë. Nuk iu pëlqen ideja që të japin llogari ndaj askujt.

Binjakët: Thjesht kur e mendojnë martesën i kap ‘frika’. Ata mendojnë se nëse martohen do të bëhen monotonë dhe tepër të mërzitshëm në jetën e tyre.

Virgjëresha: Janë shumë të zënë duke punuar për të arritur qëllimet e tyre. Fokusohen tek detajet dhe janë të bindur me veten se nëse martohen nuk do mund të arrijnë asnjë qëllim të tyrin.

Shigjetari: Janë të pavarur dhe nuk mendojnë se kanë nevojë për dikë tjetër në jetën e tyre që të ndihen të plotësuar. Fokusi është tek arritja e qëllimeve.

Ujori: I frikëson ideja të kenë dikë në jetën e tyre që mund t’i lëndojë një ditë. Ndihen sikur askush nuk i kupton dhe për këtë arsye nuk mund t’u japë mbështetjen që duan.

/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin